Gerard Piqué'den Shakira ve hayranlarına: "Hayatsızlar"

Shakira ise "Latin Amerikalı olmaktan gurur duyuyorum" dedi

Gerard Piqué futbolu Kasım 2022'de bıraktı (Reuters/Arşiv)

Gerard Piqué, eski sevgilisi Shakira'dan ayrıldıktan sonra sosyal medyada kendisini hedef alan tepkilerle ilgili konuştu. İspanyol gazeteci Gerard Romero'nun YouTube programına konuk olan Piqué, dünyaca ünlü şarkıcıyı ve onun hayranlarını eleştirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ayrılıktan sonra sosyal medyada yer alan eleştirilerin kendisini ilk başta kötü hissettirdiğini söyleyen futbol yıldızı, "Bunlar öyle bir noktaya geldi ki bazı şeylerin beni etkilemesine izin verseydim kendimi bir uçurumdan atardım" dedi.

Piqué tepkilere kayıtsız kalarak akıl sağlığını koruduğunu ifade ederken sözlerini şöyle sürdürdü:

Toplumun ne olduğu beni fazlasıyla hayal kırıklığına uğrattı. Yani eski sevgilim Latin Amerikalı. Sosyal medyada hayranlarından neler geldiğini bilemezsin. Milyonlarca barbarlık.

Piqué "Ama bunların hiçbirini umursamıyorum. Aslında onları tanımadığım için değil. Bu insanlar hayatsız. Neden umursayayım? Onlarla asla tanışmayacağım. Onlar robot anladın mı?" diye konuştu.

Barcelona'nın eski yıldızı bu ifadelerin ardından sosyal medyada gündem oldu.
 


Shakira bir tweet atarak Latin Amerika ülkelerinin bayraklarını şu ifadeyle paylaştı:

Latin Amerikalı olmaktan gurur duyuyorum.

Bir sosyal medya kullanıcısı da attığı tweet'te "Neden eski sevgilinin Latino olduğunu söylemek zorunda kaldın? Latinoların diğer ülkelerdeki insanlara göre daha fazla hakaret ya da taciz ettiğini mi düşünüyorsun? Bunu neden söyledin? Ayrıca Shakira'nın dünyanın her tarafında hayranı var" dedi.

Geçen yıl 35 yaşındaki Piqué'nin 45 yaşındaki Shakira'yı aldattığı ortaya çıkınca çiftin 11 yıllık ilişkisi sona ermişti.

Piqué, ayrılık haberlerinden kısa süre sonra 23 yaşındaki yeni sevgilisi Clara Chia Marti'yle görüntülenmişti.

 

Independent Türkçe, Page Six, Us Weekly

DAHA FAZLA HABER OKU