Hailey Baldwin, eşi Justin Bieber'ın eski sevgilisi Selena Gomez'e teşekkür etti

"Son birkaç hafta bu konuda adı geçen herkes için çok zor oldu"

Hayran kitleleri arasında birbirlerine "düşman" olduğu düşünülen Hailey Baldwin ve Selena Gomez'in Kasım 2022'de çektirdiği fotoğraf gündeme oturmuştu (Instagram/Tyrell Hampton)

Hailey Baldwin, kendisine destek açıklaması yapan Selena Gomez'e teşekkür etti. Sosyal medyada bir süredir olumsuz yorumlarla karşılaşan Baldwin, eşi Justin Bieber'ın eski sevgilisinin desteğine minnettar olduğunu söyledi.

Ünlü model, arkadaşları Kendall Jenner ve Kylie Jenner'la Gomez'e siber zorbalık yaptığına dair ortaya atılan iddiaların ardından sosyal medyada çok tepki görmüştü. İddialar arasında Jenner'ın, Waverly Büyücüleri'nde (Wizards of Waverly Place) oynayan Gomez'in kaşlarıyla alay eden bir Instagram hikayesi paylaşması da var. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Jenner ayrıca arkadaşı Baldwin'in kaşlarının yakından çekilmiş bir fotoğrafını paylaşırken bir köşesine de kendisinin bir başka özçekimini koymuştu.

Baldwin'in olaya katılımı, hayranların model ve şarkıcı arasında bir husumet olduğuna inanmasına yol açmıştı. TikTok'taki dedikodu hesapları Jenner'ın, Gomez'e taş attığını iddia etti.

Baldwin bu iddiaların ardından sosyal medyada lince uğrarken Gomez, dün konu hakkında Instagram'da bir paylaşım yaptı. Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu şu ifadeleri kullandı:

Hailey Bieber bana ulaşarak ölüm tehditleri ve nefret yorumları aldığını bildirdi. Ben bunu savunmuyorum. Hiç kimse nefret ya da zorbalığa maruz kalmamalı. Her zaman nezaketi savundum. Gerçekten bütün yaşananların bitmesini istiyorum.

Baldwin de bunun ardından aynı platformda Gomez'le konu hakkında görüştüklerini belirtirken açıklaması için teşekkür etti. Model "Son birkaç hafta bu konuda adı geçen herkes için çok zor oldu. Milyonlarca insan bu konuda çok fazla nefret görüyor ve bu son derece zararlı" diye konuştu.

Açıklama "En nihayetinde sevginin her zaman nefret ve olumsuzluktan daha büyük olacağına ve birbirimize daha fazla empati ya da şefkatle yaklaşacağıma fırsatının her zaman olduğuna inanıyorum" ifadeleriyle sona erdi.

Öte yandan Gomez ve Zayn Malik arasında aşk dedikoduları bir kez daha gündeme geldi. TikTok'ta paylaşılan bir videoda ikilinin, ABD'nin New York kentinde bir restoranda öpüşürken görüldüğü iddia edildi. Gomez, Malik'in Instagram'da takip ettiği 18 kişiden biri. 

 

Independent Türkçe, Page Six, Los Angeles Times, People

DAHA FAZLA HABER OKU