Pamela Anderson seks kaseti hakkında konuştu: "12 yaşında tecavüze uğradığımda da öyle hissetmiştim"

Oyuncu, 1996'da mahrem kasetinin çalınmasının yarattığı travmatik etkileri anlattı

Pamela Anderson, seks kasetinin çalınıp satılmasının neden olduğu duyguları, 12 yaşındayken tecavüze uğramasının hissettirdikleriyle karşılaştırdı.

Eski Baywatch yıldızı ve o zamanki kocası Tommy Lee'nin samimi ve mahrem bir kaseti, 1995'te mülklerinden çalınarak internette satılmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

O zamandan beri geçen yıllarda bu olay geniş çapta tartışıldı ve Anderson bu sızıntı yüzünden medyadan gördüğü muameleyi defalarca eleştirdi.

Oyuncu ve aktivist yeni röportajında, mahremiyetinin ihlal edilmesinin zihinsel ve duygusal etkisine dair daha ayrıntılı konuştu.

Anderson, 12 yaşındayken "bir arkadaşının 24 yaşındaki bir arkadaşının tecavüzüne uğradığını" The Guardian'a söylerken şunu da ekledi:

Çocukluğumdan kalma ağır bir şeyi gündeme getirmek istemem ama bu adamın saldırısına uğradığımda herkesin bileceğini düşünmüştüm.

Kaset çalındığında da öyle hissettim. Ve ifadem alınırken çok acımasızlardı.

Ardından 55 yaşındaki Anderson'a, kasetin yayımlanmasının tecavüze uğrama hissini yeniden yaşattığından açıkça bahsedip bahsetmediği soruldu.

Oyuncu, "Konuşmak istedikleri tek şey memelerinizken bunu [David] Letterman röportajına sıkıştırmanın" zor olduğunu açıklayarak bundan bahsetmediğini onayladı.

Yakın zamanda verdiği bir başka röportajda aktris, bebek bakıcısı bir kadının nasıl küçük yaştayken vücudunu cinselleştirdiğini ve bunun sonraki yıllarda kendisine bakışını nasıl etkilediğini anlatmıştı.

Anderson bu ay, hayatı ve kariyeri hakkındaki Pamela Anderson: Bir Aşk Hikayesi (Pamela, A Love Story) adlı belgeseli yayımlayacak. Anderson'ın kariyerinin ele alınacağı filmde, oyuncunun sızdırılan kaseti, ailesi ve ilişkileri hakkında derinlemesine açıklamaları da yer alacak.

Pamela Anderson: Bir Aşk Hikayesi, 31 Ocak'ta Netflix'te gösterime girecek.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU