Shakira, Piqué'nin annesinin evine bakan balkona devasa bir cadı figürü koydu

Çift ayrılınca ünlü şarkıcı eski kaynanasıyla komşu kalmıştı

Gerard Piqué ve Shakira'nın iki çocuğu var (Twitter - @ShakiraMedia / AFP )

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, eski sevgilisi Gerard Piqué'nin annesi Montserrat Bernabeu'nun evine bakan balkonuna büyük bir cadı figürü yerleştirdi.

Shakira, çarşamba günü (11 Ocak) piyasaya çıkardığı son şarkısı Out of Your League'de (Dengim Değilsin), Piqué'ye yaptığı göndermelerle gündeme oturmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Aldatıldığını öğrenince Piqué'yle 11 yıllık ilişkisini geçen yıl bitiren Shakira, şarkıda eski sevgilisine seslenmişti. 

Ayrıldıktan sonra Piqué'nin annesinin yanındaki evde yaşamaya devam eden Shakira, şarkıda "Beni kaynanamla komşu olarak, kapımda basın yığınıyla ve hükümetle borç içinde bıraktın / Beni incittiğini sandın ama beni daha güçlü biri yaptın" ifadelerini kullanmıştı.

İspanyol gazeteci Marc Leirado Millan, Twitter'da yaptığı paylaşımlarda Shakira'nın, Piqué'nin annesinin evine bakan balkonuna bir cadı yerleştirdiğini öğrendiğini söyledi.

Bu bilgiyi Shakira'nın bir hayranından duyduğunu belirten Millan, bunu doğrulamak için İspanya'nın Barcelona şehrindeki evin önüne gittiğini ifade etti. Gazeteci, attığı bir tweet'te "Balkonda gerçekten de beyaz sakallı, gerçek boyutlarda siyah bir cadı vardı" dedi.

Gelişmeleri takip eden gazeteci şunları ekledi:

İşin en komik yanı, cadının iki ev arasında bir oyun haline gelmiş olması. Piqué'nin annesi kızınca kaldırılıyormuş, Shakira'nın emriyle geri konuyormuş.

Gazeteci bu durumun yeni başlamadığını da belirtti ve bazı kişilerin balkona siyah cadı yerleştirilmesinin bir çeşit büyü olduğunu düşündüklerini söyledi.

Olayın duyulmasının ardından sosyal medya kullanıcıları Shakira'nın evinin önüne gidip cadıyı görmeye çalıştı.

Video kaydı alan birisi, Shakira'nın evinde yüksek sesle Piqué'yi iğnelediği şarkının çalındığı anları paylaştı.
 


35 yaşındaki Piqué, 45 yaşındaki Shakira'yı 23 yaşındaki Clara Chia Marti'yle aldatmıştı.

4 dakikalık yeni şarkıda Shakira, çeşitli benzetmelerle kendisini Marti'yle kıyaslıyor.

"Ferrari'yi Twingo'yla takas ettin" ve "Rolex'i Casio'yla takas ettin" ifadelerini kullanan Shakira, kendisinin Piqué'nin yeni sevgilisinden çok daha üstün olduğunu ima ediyor.

Shakira'nın rap müzik prodüktörü Bizarrap'le işbirliği yaptığı Out of Your League, YouTube'da 24 saat içinde 63 milyon defa izlendi ve ilk gününde en çok dinlenen Latin şarkısı oldu. Videonun izlenme sayısı 15 Ocak itibarıyla 110 milyona yaklaştı.

 

Independent Türkçe, Marca, Billboard

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU