Cate Blanchett, Margot Robbie'nin heavy metal sevgisini "küçümsedi"

İki oyuncu, BBC'deki Graham Norton Show'a beraber konuk oldu

(The Graham Norton Show)

Oyuncu Cate Blanchett'ın, Avustralyalı meslektaşının müzik zevki karşısında şaşkınlığını ifade etmesinin ardından metalciler Margot Robbie'yi savundu.

The Graham Norton Show'a katılan Robbie, sunucu Graham Norton'a "gotik, epey emo" bir evresi olduğunu ve bu dönemde heavy metal müzik dinlediğini, "saçlarını siyaha boyayıp sadece jiletle kestiğini" söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Norton'ın söyleştiği diğer kişi Blanchett ise Robbie'ye "Heavy metal müziği seven kimse var mı?" diye sorarak lafa girdi.

Akademi ödüllü oyuncu sözlerini "Bu gerçekten sevdiğin bir şey miydi?" diye sürdürdü.

32 yaşındaki Robbie'nin, heavy metal müziği hâlâ "gerçekten" sevdiğini onaylamasının üzerine Blanchett, "Canavar kamyonları ve bu gibi şeyleri de seviyor musun?" diyerek espri yaptı.

Halen vizyonda olan Babil'de (Babylon) izlenebilecek Robbie daha sonra, hiçbir zaman Neighbours'ta çalışırken katıldığı bir Slipknot konserindeki kadar çok kişinin onu tanımadığını açıkladı.

Robbie "Canavar kamyonlar ve Slipknot değildi; Neighbours ve Slipknot'tu" diye devam ederek hem metal müziği hem de Avustralya yapımı pembe diziyi sevenlerin kesiştiğini açıkladı.

Norton, "Tam anlamıyla bir Venn şeması var burada" diye şaka yaptı.

Rolling Stone editörü Marlow Stern, bu etkileşimi gösteren bir videoyu tweetleyerek şöyle yazdı:

Cate Blanchett'ın Margot Robbie'nin metal müzik seven emo bir kız olması karşısında büsbütün hayrete düşmesine bayıldım.

 


Twitter'daki metal hayranları Robbie'yi savunarak Blanchett'ın sözlerini "küçümseyici" diye nitelendirirken bir kişi, "Cate Blanchett'ın metal hayranlarının gerçek hayatta nasıl olduğu hakkında hiçbir fikri olmamasına bayıldım" yazdı.

Bir diğer kişi de Robbie'ye "Metalin Hollywood'daki temsilcisi" unvanını verirken, üçüncü bir kullanıcı Blanchett'in yorumunun "epey yargılayıcı" olduğunu öne sürdü.

Başka biriyse, "Bir metalci olarak, birinin metal hakkında sorduğunu duyduğum en kötü şey bu. Onaylamıyorum Cate Blanchett. Daha iyisini yap" yazdı.

The Independent, yorum için Blanchett'la temas geçti ancak henüz yanıt alamadı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU