Eve giren hırsızlar eşyaları taşımak için polisi aradı

Yetkililer iki hırsızın New York’a gitmek istediğini ve polisin kendilerini havalimanına bırakmalarını istediğini de söyledi

Polk County Şerif Bürosu, "Bana roman yazdığını söyleyin. Bu doğru olamaz" diyen bir Facebook kullanıcısına "Bu doğru" yanıtını verdi (Reuters/Arşiv)

ABD'de hırsızlar girdikleri evde çaldıkları eşyaları taşımaları için polisi aradı. Eve intikal eden polis ekipleri, hırsızları suçüstü yakaladı.

Florida eyaletindeki Polk County Şerif Bürosu, 911 çağrısının 31 Aralık'ta yapıldığını bildirdi. Yetkililer gelen çağrıya rağmen kimsenin konuşmaması üzerine aramanın yapıldığı eve gitti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Polis ekipleri ilk başta evde kimsenin olmadığını düşünse de kapının kilitli olmaması sebebiyle içeri girdi ve iki şüpheliyle karşılaştı.

Polk County polisi, aynı gün bir dükkanda hırsızlık yapıldığını da bildirdi. Evdeki Martin adlı erkek şüphelinin, dükkandaki güvenlik kamerasıyla tespit edilen suçlu olduğu görüldü.

Liz adlı kadın şüpheli, yapılan sorguda evde çaldıkları eşyaların taşınmasına yardım etmeleri için kolluk kuvvetlerini aradığını söyledi. Yetkililer ikilinin New York'a gitmek istediğini ve polisin kendilerini havalimanına bırakmalarını istediğini de söyledi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı.

Polis ekipleri eşyalarını taşımalarına yardım etti ve onları arabayla götürdü. Ancak havalimanına değil, Polk County Hapishanesi'ne. Polk County Hapishanesi zaten New York'tan çok daha iyi.

 

Independent Türkçe, AP, WFLA

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU