Emily Ratajkowski yeni flörtüyle öpüşürken görüntülendi

Ünlü model, çöpçatanlık uygulaması kullanmaya başladı

Emily Ratajkowski, Kayıp Kız'daki (Gone Girl) rolüyle de tanınıyor (AFP)

Ünlü model Emily Ratajkowski, çarşamba günü (21 Aralık) ABD'nin New York eyaletindeki evinin önünde görsel sanatçı Jack Greer'le öpüşürken görüntülendi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Temmuzda eşi Sebastian Bear-McClard'dan ayrılan 31 yaşındaki model, son aylarda farklı kişilerle çeşitli randevulara çıkmıştı. 

Geçen hafta, Ratajkowski'nin son dönemde adının birlikte anıldığı komedyen Pete Davidson'la ilişkisinin "ciddileştiği" öne sürülmüştü. Ratajkowski, aynı hafta DJ Orazio Rispo'yla objektiflere yakalanmıştı.

Ünlü model, paparazzilerin karşısına şimdi de Greer'le çıktı. DailyMail'in eline geçen fotoğraflarda ikilinin randevu gecesinden sonra sıkıca sarılıp öpüşerek vedalaştığı görüldü.
 


Flört uygulamasına şans verdi

Bunun yanında Ratajkowski, kendi sunduğu High Low podcast'inin son bölümünde telefonuna flört uygulaması indirdiğini anlattı.

Ünlü model, pek çok arkadaşı bu uygulamalardan uzak durması gerektiğini söylediği için şimdiye kadar çekingen davrandığını belirtti ve ekledi:

'S**erler' dedim. Uygulamada birkaç kadından istek aldım, bu heyecan verici.

Hangi uygulamayı indirdiğini belirtmeyen Ratajkowski, ilk izlenimini şöyle aktardı:

Bu uygulama biraz 'beyaz' gibi geldi. Çok beyaz. Bir de sadece belli tarzdaki kadınlar, belli tarzdaki erkekler var gibi. 

Kadınlarla flörtleşmeye açık olduğunu ima eden Ratajkowski, "Hoşlanacağım leydiyi burada bulacağımı sanmıyorum" ifadesini kullandı.

Ratajkowski, boşanma sürecinde olduğu Sebastian Bear-McClard'la 2018'de evlenmişti.

Bear-McClard'ın Ratajkowski'yi aldattığı ortaya çıktığı için temmuzda ayrılan çiftin tek çocuğu Sylvester, 1 yaşında.

 

Independent Türkçe, DailyMail, PageSix

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU