Emily Ratajkowski ve Pete Davidson'ın yeni bir ilişkiye başladığı iddia edildi

Ünlü manken "Çıplak fotoğraflar olmasaydı kitabım satmazdı" diyerek, komedyense penis boyu hakkındaki söylentileri doğrulayarak gündeme gelmişti

Ne Emily Ratajkowski ne de Pete Davidson konu hakkında henüz açıklama yapmadı (Reuters/AFP)

Son dönemde özel hayatlarıyla sık sık gündeme gelen model Emily Ratajkowski ve komedyen Pete Davidson'ın yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü.

Us Weekly dergisinin konu hakkında bilgisi olan bir kaynağa dayandırdığı haberde, ikilinin bir süredir görüştüğü yazıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ratajkowski, kendisini aldatan eşi Sebastian Bear-McClard'a eylülde boşanma davası açmıştı. Bu gelişmenin ardından ünlü modelin adı Brad Pitt'le anılmıştı. Bu iddiayı yalanlayan Ratajkowski, geçen ay DJ Orazio Rispo'yla öpüşürken görülmüştü.

Davidson ise Kim Kardashian'la olan birlikteliğini ağustosta sonlandırmıştı. Komedyen, Kardashian'ın eski eşi Kanye West'in paylaşımları sebebiyle pek çok kez haber olmuştu. Bu ayrılığın ardından pek ortalıkta gözükmeyen Davidson, kariyerine ve travma terapisine odaklanıyor. Davidson, West'in gönderileri sebebiyle terapi almaya karar vermişti.

İkili hakkındaki ilk söylenti, ünlüler hakkındaki dedikodulara yer veren Instagram hesabı Deuxmoi'yla başladı. Hesap, çiftin cumartesi gecesi el ele tutuşurken görüldüğünü iddia etti.

Us Weekly'nin görüştüğü kaynak ise "Pete ve Emily birkaç aydır konuşuyor. İkili çok erken aşamalarda. Ancak birbirlerinden gerçekten hoşlanıyorlar" ifadelerini kullandı.

Adı açıklanmayan kişi, ikilinin ortak arkadaşlar aracılığıyla tanıştığını öne sürdü:

Emily, Pete'e gülüyor. Pete ise Emily'nin çok zeki olmasını seviyor.

 

Independent Türkçe, Us WeeklyPage Six

DAHA FAZLA HABER OKU