Evi tahliye etmeye gelen polislere arılarla saldırdı

Rorie Susan Woods kendisini korumak için arıcı kıyafeti giydi

Rorie Susan Woods ve tahliye edilen evin sahibinin arasında nasıl bir bağ olduğu bilinmiyor (Hampden County Şerif Ofisi)

ABD'nin Massachusetts eyaletinde bir evin tahliyesini durdurmak isteyen kadın, yetkililere arılarla saldırdı.

Hampden County Şerif Ofisi'nin haber bültenine göre polis ekipleri, 12 Ekim'de Longmeadow'daki bir eve giderek tahliye işlemlerine başladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

SUV model aracıyla evin önüne gelen Rorie Susan Woods, birden aracının arkasına gitti. Woods burada kovanların kapağını açarak arıları serbest bırakmaya çalıştı.

Bir polis memuru, 55 yaşındaki kadını durdurmayı denese de rahatsız olan arılar etrafta dolaşmaya başlayınca yetkililer çevreden uzaklaştı.

Woods daha sonra bir kovanı boşaltmayı başarınca, arılar sürü halinde çevredekilere saldırdı. Hayvanlar bazıları alerjisi olan memurları ve etrafta olan biteni izleyen kişileri soktu. Görevlilerden biri hastaneye kaldırıldı.

Kendisini korumak için arıcı kıyafeti giyen kadın, tahliyeyi durdurmak için bazı kovanları evin kapısının önüne taşıyarak arıları daha da kışkırtmaya çalıştı.

Yakalanan Woods, tehlikeli silahla saldırı ve huzuru bozan davranış suçlamalarıyla karşı karşıya.

Şerif Nick Cocchi, bazı görevlilerin arılara alerjisi olduğunu ve Woods'un pek çok kişiyi tehlikeye attığını söyledi:

Bir personelimiz hastaneye kaldırıldı. Neyse ki durumu iyi. Aksi takdirde Woods, adam öldürme suçlamasıyla karşı karşıya kalacaktı. İnsanların barışçıl protesto hakkını destekliyorum. Ancak fazla ileri gidip personelimi ve halkı tehlikeye attığınızda, tutuklanacağınızı temin ederim.

 

Independent Türkçe, CBS News, WWLP

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU