House of the Dragon'da her bölümde yer alan tek bir karakter var

Karakter hayranlardan patırtılı bir tepki aldı

(Soldan sağa) Elliot Grihault, Harry Collett, Emma D’Arcy, Matt Smith, Phoebe Campbell, House of the Dragon'da (HBO)

Tıpkı selefi Game of Thrones gibi House of the Dragon da geniş bir karakter kadrosuna sahip ve bölümler sıklıkla bir mekandan diğerine atlıyor.

Bazen bütün bölüm "ana" karakterlerden hiçbiri yer almadan geçiyor.

Bununla birlikte, görünüşe göre sezonun her bölümünde ortaya çıkan bir karakter var ve bu aklınıza gelebilecek biri değil.

Twitter'da "out of context House of the Dragon" adlı hayran hesabı, Fabien Frankel'in canlandırdığı Sör Criston Cole'un 10 bölümün hepsinde görünen tek karakter olduğuna dikkat çekti.

Hayranlar bu kişinin Rhaenyra ya da Daemon Targaryen olduğunu düşünmüşse de Kral II. Aegon'un taç giyme törenini konu alan 9. bölümde bu kişilerin eksikliği dikkat çekici seviyedeydi.

Dizide zaman atlamaları yaşandıkça diğer genç karakterleri canlandıran oyuncular değişirken, Cole'u başından beri Frankel canlandırdı.

Frankel'in, oyuncunun yeteneklerinden keyif alan ama karakterinin kötülüğe doğru gidişinden rahatsız olan hayranlarıyla zor bir ilişkisi var.

Sör Criston Cole
Fabien Frankel, House of the Dragon'da Sör Criston Cole rolünde (HBO)


9. bölümde hayranlar, son kabul edilemez eylemlerinden sonra Cole'un kellesini isterken, karakterin hiçbir sonuçla karşılaşmadığı görüldü.

Geçen hafta hayranlar, birden fazla zaman atlamasına ve yaş değişimlerini yansıtmak için çok sayıda başka oyuncunun değiştirilmesine rağmen bu karakterin dizi boyunca yaşlanmamasıyla ilgili espri yaptı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU