Akif Beki: Seçim değil de LGBT'yle cihatmış gibi

“Yahu, kendini inkarların AK Parti’yi durdurduğu, hiç görülmüş mü”

Fotoğraf: AA

Karar yazarı Akif Beki, AK Parti iktidarının muhalefet ile seçim rekabetini “LGBT ile mücadele havasına sokabileceğini” söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Beki, bugünkü köşe yazısında iktidar cephesinde son aylarda artan LGBT karşıtlığı söylemleri değerlendirdi. Beki’nin yazısının ilgili kısmı şöyle:

Putin, Ukrayna’nın dört bölgesini niye ilhak ettiğini açıklarken lafı “LGBT tehlikesi”ne getiriyor, cinsiyetlerinin saldırı altında olduğunu söylüyor ve satanist Batı elitlerinin “LGBT zorbalığı”yla savaşmak için Ukrayna’yı işgale girişmiş gibi gösterebiliyor da...

AK Parti iktidarı mı; muhalefetle seçim rekabetini, LGBT’yle mücadele havasına sokamayacak? Ve cinsiyetsizleştirme tehlikesine karşı aile yapımızı korumak için oy isteyemeyecek? Hem de alasını başarır...

‘Ben iktidarda olmasam hepinizi LGBT yapacaklar, cinsiyetinizi ancak ben savunurum’ kampanyası start aldı bile. Yok, 20 yıl önce LGBT haklarını Erdoğan savunuyor, insani yaşam ve yasal güvence vaat ediyormuş da... Yahu, böyle kendini inkarların AK Parti’yi durdurduğu, hiç görülmüş mü!

Kılıçdaroğlu, örtünüp örtünmeme özgürlüğüne güvence teklif etti. Erdoğan, bunu dahi çalım fırsatına çevirmedi mi! Açık açık söyledi, gizli saklı değil. “Farkında olmadan bize bir pas verdi. Bizim de golü atmamız lazım. Bilmiyor, ömrüm santraforlukla geçti” dedi.

Devamına da oyun planını ekledi: “Biz kimlerin LGBT’ci olduğunu biliyoruz. Bunu, oraya (başörtüsü özgürlüğü için Anayasa düzenlemesine) koyalım. Çıksın bakalım, neresinden savunacak onu da görelim. Aile filan hepsi bu işin içinde, öyle bir şey yapıyoruz ki hadi bakalım, görelim seni...”

Muhalefeti, radikal LGBT’ci göstermek için başörtüsünü bile kullanmaktan çekinmeyecekleri ortada. Sözde ‘muhafazakar devrimci’ oylara gözünü dikmiş bu siyaset, insan hak ve özgürlükleriyle ters düşüp düşmediğine mi takacak!

 

Karar

DAHA FAZLA HABER OKU