Kraliyet çalışanları, Meghan Markle'a "narsisist sosyopat" lakabını takmış

Prens Harry'nin eşi, "Favori tatil yerim İstanbul" dediği yazısıyla gündem olmuştu

Prens Harry ve Meghan Markle, Kraliyet'ten ayrıldıktan sonra Oprah Winfrey'yle yaptıkları söyleşide sarayda zor günler geçirdiklerini anlatmıştı (AP)

Yeni çıkan bir kitapta, Meghan Markle için "Kraliyet'ten ayrılışını başından beri planlayan narsisist bir sosyopattı" ifadeleri kullanıldı.

The Times yazarı Valentine Low'un kaleminden çıkan Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown'da (Saray Mensupları: Tacın Arkasındaki Gizli Güç) saray çalışanlarının Prens Harry ve Meghan Markle hakkındaki ifadeleri öne çıktı.

Çalışanlar, Meghan ve Harry'nin kaba ve küçümseyici tavırlarına maruz kaldıklarını belirtti.

Low, kitapta çalışanların sözlerini şöyle aktardı:

İşler o kadar kötüye gitmiş ki Harry ve Meghan'ın ekibi kendilerinden "Sussexlerden kurtulanlar kulübü" diye bahsetmeye başlamış.

Kitaba göre, eski bir saray çalışanı Markle hakkında şunları söyledi:

Herkes sarayın onun mutluluğuna göre yargılanacağını biliyordu. Yaptıkları hata ise Markle'ın mutlu olmak istediğini düşünmeleri oldu. Dışlanmak istedi çünkü bu hikayeye ilk günden beri kafayı takmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Low kitapta Sussex çiftinin Özel Sekreteri Sam Cohen, Halkla İlişkiler Yöneticisi Sarah Latham ve Basın Sekreteri Asistanı Marnie Gaffney'nin Düşes'in davranışlarını hayretle karşılayanlar arasında olduğunu belirtti.

Kitapta ayrıca 2020'de Kraliyet'ten ayrılan çiftin buna bir önceki yıl karar verdikleri ama haberi Saray'a son dakikada duyururarak herkesi şoke ettikleri öne sürüldü.

"Favori tatil yerim İstanbul"

Bunun yanında, Kraliyet ailesine girmeden önce blog yazan ve çok fazla seyahat eden Markle, geçen günlerde eski bir içeriğinde "Favori tatil yerim İstanbul" demesiyle gündeme gelmişti.

Prens Harry'yle evlenmeden önce Nisan 2015'te paylaştığı blog yazısında Markle, İstanbul'dan "Ulaşımı kolay ve ucuz bir şehir" diye bahsetti ve şu ifadeleri kullandı:

Kapalı Çarşı'yla, keşfedilmeyi bekleyen 3 binden fazla camiiyle, halıları ve baklavasıyla, kültür dolu mahalleleriyle, gidilmesi gereken hamamıyla ve tabii ki Boğaz'la İstanbul...

Prens Harry ve Meghan Markle, 2018'de evlenmişti.

Çift, Kraliyet görevlerinden istifa ettiğinden beri ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yaşıyor.

 

Independent Türkçe, New York Post, The Sun

DAHA FAZLA HABER OKU