Lego, Black Panther büstü çıkarıyor

2 bin 960 parçalık set, Kral T’Challa karakterini tasvir ediyor

Marvel Avengers seti ekimde piyasaya çıkacak (The Independent)

Marvel'ın Black Panther serisinin hayranları, dikkat: Lego, filmlerde yer alan kurgusal Afrika ülkesi Wakanda'nın kralına saygı duruşu olarak 2 bin 960 parçalık bir set piyasaya sürüyor.

Gelecek ay piyasaya sürülmesi planlanan özel üretim Lego seti, meşhur Black Panther karakteri Kral T'Challa'nın neredeyse birebir gerçek boyutlu bir büstünü tasvir ediyor ve onu sergilenmeyi ideal kılacak ince ayrıntıları yeniden canlandırıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Black Panther: Yaşasın Wakanda'nın (Black Panther: Wakanda Forever) kasımda vizyona girmesiyle birlikte piyasaya sürülecek Lego seti, film serisinin uzun zamandır beklenen ikinci bölümü için heyecan yaratmaya destek oluyor.

"Wakanda forever" (Yaşasın Wakanda) selam pozunda duran iki el, yapıyı sergileme seçeneklerini çeşitlendirmek için ana modelden ayrılan eklemli parmaklara sahip. Sıkı Black Panther hayranları, efsanevi karakterin miğferinden güçlü kolyesine kadar, filmden alınan gerçekçi detayları inşa etmeye bayılacak.
 

Black Panther
(Lego)


Lego'nun yetişkinlere yönelik tasarlanan 2 bin 961 parçalık seti, Black Panther hayranlarına saatlerce sürecek bir eğlence vaat ediyor. Kral T'Challa'nın detaylı inşa edilebilir modeliyle kendinizi Marvel Avengers dünyasına bırakın.

Neredeyse gerçek boyutlarda tasarlanan, "Yaşasın Wakanda" selamı veren Black Panther karakterinin başını, göğsünü ve ellerini sıfırdan inşa etmenin tadını çıkarabilirsiniz. İki el de eklemli parmaklara sahip ve ana modelden ayrılabiliyor.

Gerçekçi film detaylarına sahip bu yapıyı tamamlaması zorlu ama tatmin edici, bu da inşa etmenin müthiş keyifli olacağı anlamına geliyor. Tamamlandıktan sonra, sağlam kaidesi ve kaideye eklenmiş logo plakası büstü sergilenmeye ideal hale getiriyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/extras

Independent Türkçe için çeviren: Deniz Sutaş

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU