Çin'de oynanan İtalya derbisinde kazanan Merihli Juventus oldu

Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda iki İtalyan devi Juventus ve İnter karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 biten mücadelenin ardından Juventus, penaltılar sonunda Inter'e 4-3 üstünlük sağladı

Fotoğraf: @Juventusfc

Bu yıl 7. kez düzenlenen ve dünyanın önde gelen futbol kulüplerinin mücadele ettiği hazırlık turnuvası 2019 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda İtalya'nın devleri Juventus ve İnter karşı karşıya geldi. 

Çin'in Nanjing kentinde yer alan Nanjing Olympic Sports Center'da oynanan maçı Inter, Juventus'un yeni transferi Matthijs de Ligt'in kendi kalesine attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

İkinci yarıda ataklarını sıklaştıran Juventus'ta 68. dakikada ağları sarsan Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo, skoru 1-1'e getirdi ve mücadelenin normal süresi, bu skorla sona erdi. 

Juventus, İnter'i penaltı atışları sonucunda 4-3 mağlup etti. 

İnter'de Danilo D'Ambrosio 41. dakikada, Juventus'ta Leonardo Bonucci 53. dakikada sarı kart gördü. 

Sassuolo'dan 18 milyon euro bedelle Juventus'a transfer olan milli futbolcu Merih Demiral, karşılaşmanın ikinci yarısında Matthijs de Ligt'in yerine dahil oldu ve takımının 6. penaltısını gole çevirerek galibiyette önemli rol oynadı.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU