Sedat Peker’den Levent Göktaş iddiası: Görüntülerin kopyasına ulaştım

Peker, polislerin görüntüleri dosyaya eklememesi durumunda vakti geldiğinde herkese göstereceğini belirtti

Fotoğraf: Youtube

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker,, Hablemitoğlu cinayeti dosyasının firari sanığı emekli albay Levent Göktaş hakkında iddialarda bulundu.

Göktaş'a yapılan operasyona dair görüntülerin kendisinde olduğunu belirten Peker, "Kaçabilmesi için zaman tanıyorlar adeta” diyerek “Polis arkadaşları uyarıyorum, bu görüntülerin kopyasına ulaştım" ifadelerini kullandı.

Peker, "Deli Çavuş" isimli Twitter hesabından çeşitli iddialarda bulundu.

“Size kahraman olarak gösterilen kişilerin aslında ne olduklarını (aman ha ben kahraman değilim), bir partiden başka bir partiye transferlerin arkasında neler olduğunu, 1990’lı yıllarda diğer Türk devletlerinde uygulanan monopol sistemini ve şampanya şişesi teorisini anlatacağım. Yeni şeyler öğreneceksiniz” diyen Peker şöyle devam etti:

Maalesef bu öğrendiklerinizle biraz daha üzüleceksiniz. Bazı dostlar bana  “Levent Göktaş vefalı kahraman bir Türk subayıdır. Burada hata yaptın. Ayrıca Levent Göktaş ve İnan Kıraç üzerinden Ergenekonculara operasyon yapılacak, istemeden sen de bunun parçası oldun” diyorlar. Hadi bakalım onlar mı haklı ben mi haklıyım. Siz okuyup lütfen kararınızı verin. Levent Göktaş’ın saat 07.30’da operasyon yapılırken sözde kaçarak kurtulduğu o binada kendisinin saygıdeğer kızı da oturuyor. Akşam saatlerinde o binaya geldiğinde Levent Göktaş’ın yanında iki tane telekız da var. Türklüğün hangi töresinde kızının yaşadığı binaya iki tane telekızla gitmek var (bir tane de değil)? Bazılarımızın mantığı bunu kaldırabilir. Bunu normal görebilir. Levent Göktaş’ın hanımı Yargıtay hâkimiydi.  Levent Göktaş’ın yaşam tarzı ile kendisine çektirdiklerinden dolayı genç yaşında hastalanıp öldü. Kendisinin yüzünden ölen eşinin vefatının üzerinden daha 2-3 ay geçmeden iki tane telekızla kendi kızının yaşadığı binaya gelip alem yapan bir kahraman. Hani lan vefa, hani lan şeref, hani lan onur? Levent Göktaş’ın rahmetli saygıdeğer eşinin nasıl bir insan olduğunu Nihat Genç abinin bir yazısını okuyarak öğrenebilirsiniz.

“Zaman tanıyorlar”

“Diğer sanıklara operasyon sabah 06.30’da başlıyor, Levent Göktaş Bey’e sabah 07.30’da geliyorlar” diyen Peker, şunları kaydetti:

Öyle ya iki tane misafiri var, toplu görüşmeler yapıyor. Kaçabilmesi için zaman tanıyorlar adeta. Bu tahkikata bakan polis arkadaşları uyarıyorum, bu görüntülerin kopyasına sitedeki arkadaşlardan ulaştım, bir kopyası bende var (serdengeçtiler her yerde). Şu an yayınlamamamın sebebi devam eden tahkikata zarar vermemek. Eğer ki polis arkadaşlar bu görüntüleri dosyaya eklemezlerse vakti geldiğinde ben yayınlayıp herkese göstereceğim. Ayrıca kaçarken hiçbir acelesi de yok. Asansörün içinde rahat rahat kıyafetini düzeltip kendisine bir çekidüzen veriyor. Ulan adam kaçarken ceketini gömleğini kaybeder. Bizimkisi aynanın karşısında saçını başını düzeltiyor. İşin komik yanı bu meyanda polisler binanın içinde, dış kapıda bir tane nöbetçi yok, Levent Göktaş çekip gidiyor. Bu görüntüleri FETÖ’den  aldı dersiniz. Daha önce de söyledim, FETÖ kim lan? Onların elinde bu görüntü olsa hemen yayınlarlar (çünkü onların aklı az çalışıyor, savaş stratejisini bilmiyorlar, cephanelerini hemen tüketiyorlar). Oysaki ben parça parça koparmayı severim. Vatan delilerinin, fedailerinin, serdengeçtilerinin kim olduğunu bu hikâye bittiği zaman göreceksiniz. Zekâya saygı duymayı öğreneceksiniz.

Ayrıca bazı muhalif basın görevlileri bence iyi niyetleri ile Levent Göktaş ve İnan Kıraç üzerinden yeni bir Ergenekon davası açılacak diye söylemlerde bulunup insanları farkında olmadan paniğe sevk ettiğini ifade eden Peker, “Lütfen özgüveniniz olsun. Levent Göktaş ve İnan Kıraç üzerinden eğer ki büyük bir operasyon başlatılacaksa bu operasyon sadece iktidar ve onların aile üyelerine karşı başlayabilir (bilgiler bende).” diye yazdı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU