Leonardo DiCaprio'dan Drake'e, St. Tropez'de ünlüler geçidi

Ünlü tatil kasabasında aynı gecede birden fazla özel etkinlik düzenlendi

Partiye katılanlar Drake'in tüm gece mikrofonu elinden bırakmadığını söyledi (AP)

Yaz aylarında ünlülerin uğrak tatil noktası olmasıyla tanınan Fransa'nın St. Tropez kasabası, aynı gecede birden fazla lüks partiye ev sahipliği yaptı.

Page Six'in haberine göre, bunların en öne çıkanı düzenlediği büyük partilerle tanınan Richie Akiva'nın milyarder Ernesto Bertarelli'nin lüks yatında düzenlediği etkinlikti. 

Ünlü rapçi Drake, Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio ve NBA oyuncusu Tristan Thompson'ın partide modellerle eğlendiği görüldü.

Khloé Kardashian'la ikinci çocuğunun doğumuna günler kalan Thompson, geçen hafta da Yunan adası Mikonos'ta başka kadınlarla gece kulübüne gitmişti.

 

 

Partiye katılan biri, Page Six'e konuştu ve "destansı yattaki" etkinlikte hiçbir lüks harcamadan kaçınılmadığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Aynı kaynak, geçen hafta Drake'le başka bir yatta görüntülenen manken Suede Brooks'un da geceye katıldığını ekledi.

Ünlü rom markasının varisi Lady Monika Bacardi, aynı gece St. Tropez'deki Indie Beach'te 300 kişinin katıldığı özel bir doğum günü partisi verdi. Victoria-David Beckham, Sienna Miller ve sevgilisi Oli Green, Sofia Richie gibi ünlüler bu etkinlikte görüntülendi. 

 

 

Görsel sanatçı Mouna Rebiez'in düzenlediği sadece davetlilere açık Aurora Gala'ya da Uma Thurman, Diplo, Gerard Butler gibi ünlü isimler katıldı. Etkinlik, Rebiez'in çocuklarının kurduğu akıl sağlığı derneği Aurora'ya bağış toplamak için yapıldı.

 

Independent Türkçe, Page Six, Taste of Reality

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU