Tekerlekli sandalyede görülen Elton John "sapasağlam" olduğunu söyledi

Şarkıcı, "Gerçek şu ki sapasağlamım, gösterilerime bayılıyorum ve en iyi halimle çalıp şarkı söylüyorum" dedi

Elton John kendisine destek veren tüm hayranlarına teşekkür etti (AP)

Elton John bir performansından sonra tekerlekli sandalyede görüntülenmesinin ardından "sapasağlam" olduğunu söyledi.

75 yaşındaki şarkıcı 1 Haziran Çarşamba günü Fransız Rivierası'ndaki evine dönmeden önce Almanya'nın Leipzig Havalimanı'nda tekerlekli sandalyeye otururken görüntülendi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Rocket Man" parçasıyla tanınan şarkıcının arabadan inip tekerlekli sandalyeye bindiği ve ardından sandalyesini bir personelin ittiği görüldü.

John olaya dair haberlerden kısa bir süre sonra hayranlarının içini rahatlattı ve 4 Haziran'daki performansını dört gözle beklediğini söyledi.

Müzisyen Instagram'da paylaştığı gönderide, "Tabloid gazetelerinin tekerlekli sandalyedeki ‘zayıf’ görünüşümle ilgili aptalca bir haber yayımlamasının ardından sağlığımı sormak için bana ulaşan tüm hayranlarıma teşekkür etmek istiyorum" diye yazdı.

Gerçek şu ki sapasağlamım, gösterilerime bayılıyorum ve en iyi halimle çalıp şarkı söylüyorum.

Her gece kapasitemin yüzde 100'ünü veriyor ve asla hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum, özellikle de herkes gösterileri izlemeye geri dönmek için bu kadar uzun süre bekledikten sonra. Gösterilerin hepsine verdiğiniz reaksiyonlar harikaydı ve her dakikasına bayılıyorum.

 

 

John o gün neden tekerlekli sandalye kullandığını anlatarak devam etti.

Müzisyen, "Bir başka heyecan verici 2,5 saatlik gösteriden sonra, sokağa çıkma yasağından hemen önce Leipzig havalimanına vardık ve havalimanının bir kısmının kapandığını gördük" ifadelerini kullandı.

Uçağa ulaşmak için son derece uzun bir yürüyüş gerekiyordu, bu yüzden ekibim gösterinin ardından kalçamı dinlendirebilmem için bir tekerlekli sandalye sağlama nezaketinde bulundu. Hepsi bu millet.

Farewell Yellow Brick Road turnesi kapsamında John, Almanya seyahatinde Frankfurt ve Leipzig'de iki gösteri gerçekleştirdi.

John'un önceden kaydedilmiş performansı 4 Haziran Cumartesi günü Kraliçe II. Elizabeth'in tahttaki 70 yıllık saltanatını kutlamak için düzenlenen platin jübile konserinde yayımlanacak.

Platin jübile kutlamalarına dair canlı güncellemeleri buradan takip edebilirsiniz.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU