Tom Cruise, Top Gun: Maverick'in setinde içkiyi yasaklamış

Top Gun: Maverick'in çekimlerinde Tom Cruise oyunculardan formdan düşmemelerini istemiş

Hollywood yıldızı Tom Cruise'un Top Gun: Maverick'in çekimleri sırasında rol arkadaşlarından formlarını korumalarını ve içki içmemelerini istediği iddia edildi. Cruise'un yasağı nedeniyle sette herhangi bir kutlama yapılmamış. 

Mirror'ın haberine göre 59 yaşındaki aktör, zorlu sahneleri tamamlayabilmeleri için rol arkadaşlarına sıkı programlar uygulatmış.

Birleşik Krallık merkezli tabloid gazetenin bildirdiğine göre filmde Teğmen Bradley Bradshaw'u canlandıran Miles Teller, "Zorlu bir çekimden sonra gerçekten birkaç bira içebileceğimiz günler vardı. Ancak akşamdan kalmış biçimde yüksek hızlarda uçmak istemezsiniz" dedi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Top Gun: Marevick'in çekimlerinde yaşananları yakından takip eden bir kaynağınsa, "Çoğu sette oyuncular ve ekip sosyalleşir, içmeye gider. Ancak Top Gun'da onlara partileri minimumda tutmaları söylendi" ifadelerini kullandığı aktarıldı. 

Bir düğün için istisna yapıldığını ifade eden Teller, "Ertesi gün 100 derece sıcakta uçuş eğitimi vardı. Zorluydu" dedi. 

1986 yapımı ilk Top Gun'da da rol alan Tom Cruise savaş pilotlarının beyazperdede mümkün olduğunca gerçekçi görünmesi için elinden geleni yapmış. 

Hollywood yıldızı, rol arkadaşlarının savaş pilotu eğitimlerinin yanı sıra kokpitlerdeki 4K kameralarla elde edilecek görüntülerin iyileştirilmesi için kurs almalarında da ısrar etmiş.

Cruise, çekimlerin "göz korkutucu olacağını" ve "kan ter içinde kalmadan kimsenin bu filmde yer alamayacağını" söylemiş. 

Yapıma çok fazla para harcandığını ve setteki baskının yüksek olduğunu dile getiren oyuncu Greg Tarzan Davis, "Bir keresinde jeti çalıştırdık ve hemen kendimi hasta hissettim. Ama güçlü bir şekilde devam etmem gerekiyordu" dedi. 

Tom Cruise'un bir diğer yapımı Görevimiz Tehlike 7'nin (Mission: Impossible 7) çekimleri sırasında ekip üyelerine çok sert tepki verdiği basına yansımıştı. Kovid-19 kurallarına uyulmadığı gerekçesiyle küplere binen Cruise çalışanları kovmakla tehdit etmişti. 

 

Independent Türkçe, Mirror, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU