Özgür Özel'den Erdoğan'a "soyadı" yanıtı: Kendisini İsmet Özel'e havale ediyorum

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Erdoğan, bana nanik mi yapacak? Soy ismimiz çok garipse kendisini İsmet Özel'e havale ediyorum. Kişisel bir saldırı var" diye konuştu

Kolaj: Independent Türkçe

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan ziyareti öncesi basına yaptığı açıklamada, CHP'li Özgür Özel'in Gezi Davası kararının ardından "Tarih önünde Recep Tayyip Erdoğan mahkum olacaktır, hesap verecektir" açıklamalarıyla ilgili değerlendirmede bulundu. 

Erdoğan, "Bu zatın ifadeleri tamamıyla milletvekili olduğu için cezası yok ama manevi tazminat noktasında başındaki ağa babası nasıl Man Adası davasında bedel ödediyse avukatlarımız ona da dava açacak. Sadece o değil başka kişilere de dava açılacak. Adı Özgür ama soyadı çok garip olan zatla ilgili olan şu anda avukatlarımız davaları açıp, Türkiye Cumhuriyeti'nin cumhurbaşkanına hakaret yapılabilir mi, yapılamaz mı? Demek ki ders almamış" diye konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Ona İsmet Özel yanıt versin"

Özel de Halk TV'de yayınlanan Kadraj programında yaptığı açıklama ile Erdoğan'a yanıt verdi.

Özel şunları kaydetti:

Erdoğan, bana nanik mi yapacak? Soy ismimiz çok garipse kendisini İsmet Özel'e havale ediyorum. Kişisel bir saldırı var. Ona İsmet Özel yanıt versin. Büyük bir art niyet içinde olduklarını görüyorum. Prompterdan konuşmuyorsa, konuşmasının elde tutulacak hiçbir yanı yok. 

 

 

 

Indepedendent Türkçe, Halk TV

DAHA FAZLA HABER OKU