Olay tokadın ardından Will Smith ilk kez görüntülendi

Ünlü aktör Hindistan'da hayranlarıyla poz verdi

Will Smith'in birkaç projesi Chris Rock'a attığı tokadın ardından durdurulmuştu (ANI)

94. Oscar Ödülleri Töreni'nde sunucu Chris Rock'a attığı tokatla haftalarca gündemden düşmeyen Will Smith olaylı gecenin ardından ilk kez görüntülendi. 

53 yaşındaki aktör cumartesi Mumbai'deki özel bir havaalanında objektiflere yakalandı. Siyah bir şort ve geniş bir beyaz tişört giyen aktör hayranlarıyla poz verdi. Smith kendisini çektiğini gören bir kameraya da el salladı. 

Aktöre yolculuğunda keşiş kıyafetleri giyen bir kişinin eşlik ettiği belirtildi. Bununla birlikte Smith'in yolculuğunun sebebi henüz bilinmiyor. 

 

 

Smith 2019'da da Facebook Watch'taki programı için Haridwar'ı ziyaret etmişti. Aktör, 2019 tarihli Hint yapımı Student of the Year 2 filmindeki küçük rolü için de Hindistan'a gitmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar'daki (King Richard) performansıyla En İyi Erkek Oyuncu Oscarı'na layık görülen aktör, Chris Rock'a eşiyle dalga geçtiği için saldırmıştı. 57 yaşındaki Rock, aktörün eşi Jada Pinkett Smith'in saçkıran yüzünden kelleşmesine dair şaka yapmıştı.

Şakanın ardından Smith sahneye çıkarak Rock'a yumruk atmış ve törenden sonra günlerce süren tartışmaların ardından Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi (AMPAS) üyeliğinden istifa ettiğini açıklamıştı. 

AMPAS da Smith'i 10 yıl boyunca törenlere katılmaktan men etmişti. Will Smith hem Akademi'den hem de Rock'tan özür dilemişti. 

 

Independent Türkçe, The Siasat Daily, Mint

DAHA FAZLA HABER OKU