Keanu Reeves "nişan yüzüğü" bakarken yakalandı

Aktörün, sevgilisine evlilik teklif edebileceği iddia edildi

Keanu Reeves, Alexandra Grant'le birlikte olduğunu ilk kez kamuoyuyla paylaştığında büyük tartışma yaratmıştı (AFP)

Kanadalı aktör Keanu Reeves, perşembe ABD'nin Los Angeles kentindeki bir mücevher mağazasında yüzük bakarken görüntülendi. 

Objektiflere yakalanan Matrix serisinin yıldızı elmas, inci, altın gibi değerli taşlardan üretilmiş parçaları incelerken görülüyor. 

Daily Mail'in haberinde daha önce hiç evlenmemiş aktörün 4 yıldır birlikte olduğu 48 yaşındaki sevgilisi Alexandra Grant'e evlenme teklifi edebileceği öne sürüldü. 

Siyah bir ceket ve mavi yüz maskesiyle görüntülenen 57 yaşındaki aktörün zamanlamasınınsa manidar olduğu ifade edildi. Reeves'in sevgilisi Grant'in doğum günü 4 Nisan'da. 

 

 

Mağazadayken onu gördüğünü iddia eden bir tanığa göre aktör orada 40 dakika harcadı. İddiaya göre bir noktada satış elemanı mağazanın arka kısmına geçerken Reeves de onu koltuğa oturarak bekledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Grant ve Reeves 2018'den beri birlikte ve çift, ilişkilerini kamuoyuna ilk kez 2019'da gerçekleştirilen LACMA Art + Film Gala etkinliğinde açıklamıştı. O dönem Reeves ve Grant'ın birlikteliği büyük tartışma yaratmıştı. Kimi sosyal medya kullanıcıları Reeves'in kendi yaşına yakın biriyle çıkmasını takdir ederken bazıları da Grant’ın "daha yaşlı göründüğünü" söylemişti. 

İkili daha önce birlikte işbirliklerine imza atmıştı. Reeves'in 2011'de yayımlanan Ode to Happiness (Mutluluğa Övgü) ve 2015'te piyasaya sürülen Shadows (Gölgeler) kitaplarının illüstrasyonlarını Grant yapmıştı. 

Çift, 2017'de yayıncılık şirketi X Artists' Books'u kurmuştu. 

 

Independent Türkçe, Daily Mail, BBC 

DAHA FAZLA HABER OKU