The Batman'in gösterimi sırasında sinema salonunu "yarasalar bastı"

Sinema salonunda çekilen video Twitter'da bir milyondan fazla kez görüntülendi

Bu hafta vizyona giren The Batman'in gösterimi sırasında bir sinema salonunu yarasaların bastığını iddia eden video sosyal medyada viral oldu. 

Twitter'da bir kullanıcının 5 Mart'ta paylaştığı video yarasaya benzeyen bir canlının filmi izleyen seyircilerin üstünde uçtuğunu gösteriyor. Video paylaşılmasından bu yana bir milyondan fazla kez görüntülendi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Görüntüleri çeken kişinin arkada duyulan sesiyse, "The Batman filmindeyim ve sinema salonunda yarasalar var" ifadelerini kullanıyor. Videodaki diğer izleyicilerin de fısıltıyla konuştuğu ve duruma şaşırdığı görülüyor. 

Kullanıcı daha sonra videonun altına, "Birinin yarasaları salona gizlice soktuğunu söylüyorlar" diye yazdı. 

Öte yandan yarasa olduğu belirtilen canlının objektife yansıdığı sırada beyazperdedeki görüntünün durdurulduğu anlaşılıyor. Söz konusu sahnede Batman'in yeraltında kurduğu ve adalet savaşında kendine lazım olan teçhizatlarla donattığı mekanı Batcave'de olduğu görülüyor. 

 

 

Video sosyal medyada eğlenceli yorumları da beraberinde getirdi. Bazıları gösterimin üç boyutlu olduğunu ve bu nedenle yarasaların ekranın önüne geçmiş olabileceğini söylerken başkaları da bunu Warner Bros'un ayarladığını ileri sürdü. 

Hem eleştirmenlerin hem de izleyicilerin beğenisini toplayan filmin vizyona girdiği ilk hafta 120 milyon doların üstünde bir hasılat elde etmesi bekleniyor. 

Filmin kadrosundaysa Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Colin Farrell ve Jeffrey Wright gibi isimler yer alıyor.

The Batman şu an sinemalarda izlenebilir. 

 

Independent Türkçe, Screenrant, We Got This Covered

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU