Milli Gazete yazarı: Şimdi Erbakancı oldular

"Böylesine bir densizlik karşısında sessiz kalmamızı ve onlara tahammül göstermemizi kimse beklemesin"

Fotoğraf: AA

Saadet Partisi'ne yakınlığıyla bilinen Milli Gazete'nin yazarlarından Zeki Ceyhan, “Milli görüş kadrolarını ihanet ile suçlayan” kişilere tepki gösterdi.

Ceyhan, bugünkü köşe yazısında “Dünün Demirelcisi, Özalcısı, Erdoğancısının şimdi bir anda Erbakancı olduğunu” söyledi ve “Hem de kime karşı Erbakan yanlısı oldular? Millî Görüş kadrolarına karşı hep birden Erbakan yanlısı kesiliverdiler!” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu kişilerin “Milli görüş kadroları Erbakan’a ihanet ediyor” şeklinde bir iddia içinde olduğunu söyleyen Ceyhan, şunları yazdı:

Hadi oradan! Böylesine bir densizlik karşısında sessiz kalmamızı ve onlara tahammül göstermemizi kimse beklemesin! Bugün Millî Görüş kadrolarını suçlayanlar kimler? Dün Demirel ile birlikte olup Erbakan’a etmedik eziyeti bırakmayanlar! Millî Görüş partilerini dışı yeşil içi kırmızı diye karpuza benzeterek vatandaşın kafasını karıştırmaya çalışanlar! Başka kimler suçluyor Millî Görüş kadrolarını? Dün Özal’ın arkasında saf tutarak Erbakan’a karşı savaşanlar suçluyorlar!  Yani Erbakan’ı abartılı hayallerin adamı olarak göstererek kendilerinin gerçekçi politikalar izlediklerini iddia edenler! Daha başka kimler Millî Görüş kadrolarını hedef seçiyor? Dün Erdoğan’ın yanında yer alarak sırtlarındaki Millî Görüş gömleğini çıkarıp atanlar! Yani Millî Görüş gömleği yerine muhafazakâr demokrat gömleği giymeyi tercih edenler!

"Bu sözünü ettiklerimiz sanki sağlığında Erbakan’ın dizinin dibinden ayrılmamışlar gibi! Sanki bir dediğini ikiletmemişler gibi! Sanki en zor günlerinde kendisini yalnız bırakmamışlar gibi konuşuyorlar!" diye devam eden Milli Gazete yazarı, şu ifadeleri kullandı:

Kendileri bir anda Erbakan yanlısı kesilip yıllardır bu davanın tozunu yutanlara akıl vermeye, yol göstermeye çalışıyorlar. Beyler hiç kendinizi boş yere yormayın! Vatandaş sizleri de tanıyor Millî Görüş kadrolarını da tanıyor. Zira bu kadrolar dün Erbakan ne demiş ne yapmışsa bugün aynı şeyleri diyor ve aynı şeyleri yapıyorlar!

 

Milli Gazete, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU