Morgan Freeman, tekrar THY'nin reklam yüzü oldu

136 ülkede izleyici ile buluşacak olan reklam filmi, Super Bowl’da da gösterilecek

Türk Hava Yolları (THY) ünlü aktör Morgan Freeman'ın rol aldığı süper kıta Pangea'dan esinlendiği yeni reklam filmini yayınladı.

THY Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamaya göre, geçen yıl eylül ayında başlayan reklam filminin çekimleri İstanbul ve New York'ta gerçekleşti.

Milyonlarca yıl önce tüm kıtaların tek bir kara parçası olduğu süper kıta Pangea'dan ilham alarak kişileri ve dünyayı yeniden bir araya getirebilme mesajı verilen film, dünyanın en çok izlenen spor etkinliği 56. Super Bowl'da 13 Şubat Pazar günü, bu sene altıncı kez yer alacak.

Reklam filmi, THY'nin küresel kampanyası kapsamında 136 ülkede izleyicilerle buluşacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Tacizle suçlandı, özür diledi

2018 yılında CNN muhabirleri tarafından yürütülen araştırma kapsamında 16 kadınla görüşülmüş, görüşülen kadınlardan sekizi Morgan Freeman tarafından taciz ya da uygunsuz davranışa maruz kaldığını anlatmıştı. Diğer kadınlar da Freeman’ın söz konusu davranışlarına tanık olduklarını söylemişti.

Sekiz kadının bir kısmı yaşadıklarını "cinsel taciz”, bir kısmı da "uygunsuz davranış” olarak değerlendirmiş, Freeman'ın bedenleri hakkında sık sık yorum yaptığını ve yakışıksız bakışlara maruz kaldıklarını söylemişti.

Ünlü aktör, iddiaların ardından yaptığı açıklamada “Beni tanıyan ya da benimle çalışan herkes, kasten rahatsızlık veren ya da bilerek kimseyi huzursuz eden kimse olmadığımı bilir” demişti.

Freeman, “Huzursuz olan ya da saygısızlığa maruz kaldığını hisseden herkesten özür dilerim. Benim asla böyle bir niyetim olmadı” ifadelerini kullanmıştı.

"Milyonluk Bebek” filmiyle 2005 yılında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar kazanan aktör 50 yıllık kariyerinde 100'den fazla filmde rol aldı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU