Poşete sarılıp terk edilen yeni doğmuş bebeği evlat edinmek için bin kişi başvurdu

“Biri onu atmak isterken ailelerine yeni bir yaşamı dahil etmek isteyenlerin sayısı inanılmaz”

ABD’nin Georgia eyaletinde ormanlık alanda poşete sarılı halde bulunan bebeği evlat edinmek için binden fazla kişi başvuru yaptı.

Polis bebeği haziranın başlarında iki genç kızın ormanlık alandan gelen ağlama sesini fark etmesiyle bulmuş ve bebeğe Hindistan adını vermişti. Bebek bulunduğunda göbek bağı henüz kesilmemişti.  

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İki kız kardeş duydukları sesin bir hayvana değil bir bebeğe ait olduğuna dair babaları Alan Ragatz’i ikna etti. Sesin kaynağını bulmak için ormanlık alana giren aile plastik poşete sarılı ve üzeri hala kanlı olan bir bebeğe rastlayınca hemen polisi aradı.

Ragatz “Hala yaşıyordu. Ağlıyordu. Bunun iyi bir işaret olduğunu düşündük. Daha kötüsü de olabilirdi. Övgüyü kızlarım hak ediyor. Olayın peşini bırakmayanlar onlardı” dedi.

İlk müdahalenin ardından battaniyeye sarılarak hastaneye götürülen Bebek Hindistan'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi.

Bebek Hindistan’ın hak ettiği sevgi dolu ailesine kavuşması yakın görünüyor. Today Show’a göre bebeği evlat edinmek için binden fazla aile başvuruda bulundu.   

Bebeği bulan Forsyth şehri yetkilileri binlerce insanın bebeğe iyi dileklerini ilettiğini ve ebeveynlerinin kim olabileceği konusunda bilgi paylaştıklarını belirtti.

Şerif Ron Freeman “Biri onu atmak isterken ailelerine yeni bir yaşamı dahil etmek isteyenlerin sayısı inanılmaz” diye konuştu.

Bebek Hindistan şimdilik Georgia Eyaleti Aile ve Çocuk Hizmetleri koruması altında tutuluyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world/americas

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU