Kristen Bell, Netflix dizisindeki seks sahnesini ailesiyle birlikte izleyen hayranından özür diledi

Yeni dizi Netflix'in ilk 10 sıralamasının zirvelerinde

(Netflix)

Kristen Bell, yeni dizisindeki bir seks sahnesini ailesiyle birlikte izlemek zorunda kalmaktan şikayet eden bir hayranından espriyle karışık özür diledi.

Netflix'in kısa sure önce gösterime giren dizisi The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window'un yıldızı Bell, yaşadığı trajedinin ardından alkolik bir münzevi haline gelen çocuk psikoloğu Anna'yı canlandırıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

(Tom Reilly tarafından canlandırılan) yeni komşusu ve küçük kızıyla arkadaş olduktan sonra Anna, sokağın karşısındaki evde cinayet olduğunu düşündüğü şeyi görünce şok oluyor.

The Woman... Netflix kullanıcıları arasında popülerlik kazanarak dijital yayın platformunun Birleşik Krallık'taki ilk 10 sıralamasında 1 numaraya yerleşti (Dizi Türkiye Netflix listesinde de 2. sıraya kadar yükseldi -ed.n.).

Fakat bir izleyici Twitter'da şakayla karışık dizinin seks sahnelerinden birini ailesiyle izlemek zorunda kalmaktan şikayet etti.

Eric (kullanıcı adı @NinosGoodTimes) "Az önce aynı odada kız arkadaşım ve annemle birlikte Kristen Bell'in kelimenin tam anlamıyla becerilmesini izledim..." diye yazdı.

Anlaşılan bu durumu komik bulan Bell "Hahahahaha üzgünüm dostum" diye cevap verdi.


Eric "Hemen annemden özür dilemelisin" diye espri yaptı.

The Woman… Netflix'in Amy Adams'ın başrolde olduğu ve şiddetle eleştirilen 2021 yapımı filmi Penceredeki Kadın (The Woman in the Window) gibi son zamanlarda ortaya çıkan gerilim filmlerindeki arketipleri ve klişeleri yeriyor.

Dizi bazı izleyiciler arasında fikir ayrılıklarına neden olsa da görünüşe göre herkes yeni dizi için aynı şeyi söylüyor.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU