İstanbul'daki üniversitelerde eğitime 2 gün ara verildi

Vali Yerlikaya, "Yoğun kar yağışı nedeniyle üniversite rektörlerimiz ile yaptığımız görüşmeler sonrası, İstanbul’daki üniversitelerimizde eğitime ve sınavlara 2 gün süreyle (pazartesi-salı) ara verilmiştir" dedi

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, olumsuz hava şartları nedeniyle Bolu yönüne gidecek vatandaşlara izin verilmediğini ve üniversitelerin eğitime 2 gün ara verdiğini açıkladı / Twitter @AliYerlikaya

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kentteki yoğun kar yağışı nedeniyle üniversite eğitimlerine ve sınavlara 2 gün ara verildiğini bildirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Vali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevgili üniversite öğrencilerimiz, şehrimizdeki yoğun kar yağışı nedeniyle üniversite rektörlerimiz ile yaptığımız görüşmeler sonrası, İstanbul’daki üniversitelerimizde eğitime ve sınavlara 2 gün süreyle (pazartesi-salı) ara verilmiştir. Önce sağlık, önce güvenlik" ifadelerini kullandı.

"Yola çıkacaklara izin veremiyoruz"

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, olumsuz hava şartları nedeniyle Bolu yönüne gidecek vatandaşlara izin verilmediğini açıkladı.

Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada "Günaydın Hemşehrilerim, Bu sabah 08.20 itibarıyla, Bolu yönüne doğru trafik akışı henüz başlamadığından, yola çıkmak için bekleyen sürücülerimize izin veremiyoruz. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kocaeli-Ankara yönüne giden sürücüler için bekleme yerleri açıklandı

Vali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul-Ankara otoyollarında olumsuz hava koşullarından kaynaklı trafik akışının durması nedeniyle Ankara yönüne giden sürücülerin Karbey Dinlenme Tesisi, Ahmediye Parkı, Mirkelam Dinlenme Tesisi, Mehmetçik Opet Dinlenme Tesisi ve Selimpaşa Metro Tesisinde bekleyebileceğini belirtti.

Vali Yerlikaya, ikinci tweetinde ise jandarma bölgesindeki bekleme yerleri hakkında bilgi verdi.

Kuzey Marmara Otoyolu'yla Avrupa Yakası'ndan Ankara yönüne giden araçların Odayeri Shell Dinlenme Tesisi ve Kimyasal Tır Parkı'nda, Anadolu Yakası'nda Kocaeli yönüne gidenlerin ise Opet Dinlenme Tesisinde bekleyebileceğini bildiren Yerlikaya, "Sabır ve anlayışınız için teşekkür ederiz" ifadesini kullandı.

İstanbul-Ankara yolu açıldı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, olumsuz hava koşulları nedeniyle dün gece kapanan İstanbul-Ankara karayolu ulaşımının açıldığını bildirdi.

Vali Yerlikaya, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "İstanbul'dan Ankara yönüne doğru trafik akışı sağlanmaya başlamıştır. Lütfen trafik kurallarına uyalım. İyi yolculuklar dilerim" ifadelerini kullandı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU