Andrew Garfield'dan Emma Stone'a Örümcek-Adam yalanı

Ünlü oyuncu daha önce de filme dair yalan söylemenin "tuhaf bir şekilde eğlenceli" olduğunu belirtmişti

Andrew Garfield ve Emma Stone’nun rol aldığı İnanılmaz Örümcek-Adam 2, 2014’te vizyona girmişti (Sony Pictures)

Marvel'ın yeni hiti Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok'da (Spider-Man: No Way Home) çoklu evren sayesinde bir kez daha ikonik süper kahramanı canlandıran Andrew Garfield, filmde rol alıp almayacağı konusunda eski sevgilisi Emma Stone'a yalan söylediğini açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Garfield ve Stone, 2012'de vizyona giren İnanılmaz Örümcek-Adam'ın (Amazing Spider-Man) hazırlıklarında görüşmeye başlamıştı. Başrolleri paylaşan çift, 4 yıllık birlikteliğin ardından ayrılmıştı. İkili bu gelişmenin ardından arkadaş kalmaya devam etti.

Marvel hayranları Garfield'ın yanı sıra Örümcek Adam'ı canlandıran Tobey Maguire'ın yeni filmde geri döneceğini tahmin ediyordu. Ancak Garfield projede herhangi bir şekilde yer aldığını kesin olarak reddetmişti.

17 Ocak'ta yayımlanan bir podcast'te "Emma bana mesaj atarak. 'Yeni Örümcek Adam filminde var mısın?' diye sorup durdu" diyen ünlü aktör, sözlerini şöyle sürdürdü:

Ben de 'Neden bahsettiğin bilmiyorum' yanıtını verdim. Emma ise 'Kapa çeneni. Bana söyle' dedi. 'Gerçekten bilmiyorum' karşılığını verdim. Ona bile yalan söylemeye devam ettim. Komikti. Sonra filmde görünce bana 'Sen bir pisliksin' dedi.

Filmde yer aldığını kimseye açıklamak istemediğini kaydeden Garfield, "Bunu çok ciddiye aldım" ifadesini kullandı.

"Tuhaf bir şekilde eğlenceli"

38 yaşındaki oyuncu daha önce de Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok'ta yer alıp almayacağı hakkında yalan söylemeye dair şöyle konuşmuştu:

Yalan söylemeyeceğim, stresliydi. Epey stresliydi ama tuhaf bir şekilde eğlenceliydi de.

 

Independent Türkçe, NME, Variety, The Sun

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU