Fenerbahçe'de ikinci İsmail Kartal dönemi

Sarı-lacivertli takımın başına sezon sonuna kadar İsmail Kartal'ın getirildi

Fenerbahçe, futbol takımı teknik direktörlüğü görevine sezon sonuna kadar İsmail Kartal'ı getirdi / Fotoğraf: AA

Fenerbahçe Futbol Takımı'nda teknik direktörlük görevine sezon sonuna kadar İsmail Kartal'ın getirildiği duyuruldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile yolların ayrılmasından sonra, sezonun kalan dönemi ve yeni sezon planlamaları kapsamında belirlenen teknik direktör adaylarıyla görüşmelere başlandığı kaydedildi.

Görüşülen teknik direktör adaylarının sezon sonu itibarıyla göreve başlama talebinde bulundukları aktarılarak, "Öncelikli tercihimiz, önümüzdeki sezon takımımızı çalıştıracak teknik direktörümüzün, 2021-2022 sezonunun geri kalan kısmında da A takımımızın başında yer almasıydı. İstişare süreçlerimiz devam ederken teknik direktör adaylarımız, sezon ortasında göreve başlamak yerine, yeni sezon itibarıyla başlamayı tercih ettiklerini bildirmişlerdir. 2022-2023 sezonunda takımımızın teknik direktörü olarak belirleyeceğimiz ismin; 2021-2022 sezonunun kalan bölümü de dahil olmak üzere tüm dikkati ve çalışmalarını, yeni sezon kadro yapılanmamıza, uzun vadeli oluşturulacak futbol sistemimize, A takım-altyapı koordinasyonuna tam konsantrasyon ile yoğunlaşması hedeflenmektedir. Bu konudaki açıklamalar da önümüzdeki dönemde yapılacaktır" denildi.

"Aile bilinciyle hareket edeceğiz"

Açıklama, şöyle devam etti:

Söz konusu Fenerbahçe olduğunda her zaman ve her şartta göreve hazır olduğunu vurgulayan, Fenerbahçe adına sorumluluk aldığı her an, hatta takımımızın canına kast edildiği en zor dönemde dahi Fenerbahçe aidiyeti ile yapabileceğinin en iyisini ortaya koyan, Fenerbahçe'mizin kıymetli bir değeri olan İsmail Kartal hocamıza, özverili yaklaşımı için teşekkürlerimizi ifade ediyoruz. Hocamızın sorumluluk bilinci ile üstlendiği bu görevinde yönetimimiz, futbolcularımız ve camiamızla birbirimize destek olarak, bir aile bilinciyle hareket edeceğimizi vurguluyor, taraftarlarımızın her zaman olduğu gibi takımımızın ve kulübümüzün yanında olacağına inanıyoruz

"Kafamızdaki hocaların tercihleri haziranda gelmek"

Adana Demirspor ile Ülker Stadı’nda oynadığı mücadele öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Ali Koç, teknik direktör konusunda, "Belirli kalibredeki hocalar da sezon ortasında gelmeye sıcak bakmıyorlar. Bizim kafamızdaki hocaların somut tercihleri haziranda gelmek" demişti.

 

Independent Türkçe, AA

DAHA FAZLA HABER OKU