Kılıçdaroğlu: Torpil işinin peşini bırakmayacağımı söylemiştim, sözlüde elenenleri bu siteye davet ediyorum

Sosyal medya hesabından kurulan web sitesini tanıtan Kılıçdaroğlu, "KPSS’de yüksek puan alıp, sözlüde elenen gençlerimizi, bizden hukuksal destek almak üzere, bu siteye başvurmaya davet ediyorum" dedi

Kılıçdaroğlu 29 Aralık'ta KPSS'de yüksek puan alan fakat mülakatta elenen bir grup gençle parti genel merkezinde basın toplantısı düzenlemişti / Fotoğraf: AA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KPSS'de yüksek puan alan ve mülakatta elenenler hukuksal destek vermek için "torpileson.com" sitesini kurduklarını duyurdu. 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, "Bu torpil işinin peşini bırakmayacağımı söylemiştim" dedi.

Sitenin URL adresini de paylaşan Kılıçdaroğlu, "KPSS’de yüksek puan alıp, sözlüde elenen gençlerimizi, bizden hukuksal destek almak üzere, bu siteye başvurmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun linkini paylaştığı ‘Torpile Son’ adlı internet sitesinde ise şu açıklamaya yer verildi:

Geleceğini çalanlara sessiz Kalma! Yıllardır hazırladıkları torpil listeleriyle, haksız mülakatlarla geleceğini çaldılar. Sen okul sıralarında dirsek çürütürken onlar senin emeklerini yok saydılar. Senin ve binlerce arkadaşının mağduriyetine son vermek, yaşanan bu adaletsizlik ve haksızlık karşısında sana destek olmak için biz buradayız! Hakkını yiyenlerden yargı önünde hesap soracak; torpile, kayırmacılığa son vereceğiz. Kamuya şeffaflığı getireceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi gelecek, bu düzen bitecek!

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU