Don't Look Up'ın yönetmeni: Leonardo DiCaprio, Meryl Streep'in filmdeki çıplak sahnesini kabullenemedi

Yönetmen, Titanik yıldızının Streep'i "sinemanın asilzadesi" olarak gördüğünü söyledi

Don't Look Up'ın yönetmeni, Leonardo DiCaprio'nun Meryl Streep'in yer aldığı çıplak sahneyle "sorunu olduğunu" iddia etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Jennifer Lawrence'ın da başrolünde olduğu filmde DiCaprio, gezegeni yok etmek üzere yaklaşan bir kuyruklu yıldıza dair Dünya liderlerini uyarmaya çalışan bir astronomu canlandırıyor.

Bu esnada Streep, ABD Başkanı Janie Orlean'a hayat veriyor.

The Guardian'a konuşan yönetmen Adam McKay'e Streep'in filmdeki rolüyle, özellikle de karakterinin çıplak olduğu (fakat beden dublörünün canlandırdığı) sahneyle ilgili soru yöneltildi.

McKay,"O korkusuz biri" dedi.

Ve evet bu bir beden dublörü. Ama sahneyle kimin sorunu vardı, biliyor musunuz? Leo'nun [DiCaprio]. Leo, Meryl'i sinemanın asilzadesi olarak görüyor... asilzadelik belki bir iltifat olmasa da... sinema tarihinde çok özel bir figür olabilir.

Leo onu sırtındaki dövmeyle bir saniyeliğine çıplak dolaşırken görmekten hoşlanmadı. Bana şöyle bir şey dedi: 'Bunu gerçekten göstermen gerekiyor mu?' Ben de şöyle dedim: 'O Başkan Orlean, Meryl Streep değil.' Ama Meryl gözünü bile kırpmadı. Bu konuyu gündeme bile getirmedi.

Don't Look Up eleştirmenlerden hem iyi hem de kötü yorumlar aldı. The Independent için kaleme aldığı yazıda filme 4 yıldız veren Clarisse Loughrey, filmi "vurucu, komik bir hiciv" diye nitelendirdi.

Söz konusu film 24 Aralık'ta sinemalarda ve Netflix'te gösterime girecek.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU