"Moda İkonu" ödülü alan Kardashian, Kanye West'e teşekkür etti

Kardashian, bazı tasarımcıların sadece rap şarkıcısından telefon aldıktan sonra kendisiyle çalışmayı kabul ettiği şakasını yaptı

Kim Kardashian kendi pijama ürünlerini de piyasaya sürmüştü (Reuters)

Kim Kardashian, Halkın Seçimi Ödülleri'ndeki konuşmasında, ayrı yaşadığı eşi Kanye West'i "kendini moda dünyasına takdim ettiği" için övdü.

41 yaşındaki güzellik sektörü patronu ve reality TV yıldızı, Moda İkonu ödülünü 7 Aralık salı günü düzenlenen yıllık törende, oyuncu Tracee Elli Ross'tan aldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yaptığı konuşmada Kardashian, CFDA Moda Ödülleri'ne ilk kez katıldığında kıyafetlerini tasarlayan Zac Posen, Riccardo Tisci ve Oliver Rousteing dahil birkaç tasarımcıya kendisini destekledikleri için teşekkür etti.

Kardashian söz konusu isimlerin kendine "gerçekten inandığını" fakat "muhtemelen Kanye'den bir telefon aldıktan sonra ikna olduklarını" söyledi.

Ünlü isim, "Beni moda dünyasına gerçekten takdim ettiği için Kanye'ye de aynı şekilde teşekkür ediyorum. Modaya aşık oldum ve çok sayıda kişiden çok fazla ilham alıyorum" dedi.

Bu, uyanıp bu harika kıyafetleri giyip yeni şeyler denediğim, risk aldığım bir rüya gibi, çok onur duyuyorum, size çok teşekkür ederim.

Çift, 2014'te İtalya'nın Floransa şehrinde evlendikten 6 yılı geçkin bir süre sonra, Kardashian şubatta West'te karşı boşanma davası açmıştı.

Eski çiftin North (8), Saint (5), Chicago (3) ve Psalm (2) adlı 4 çocuğu var.
 


Kardashian salı günkü konuşmasında ödülü almaktan "onur" duyduğunu söyledi.

Yıldız, "Dolap düzenleyicisi ve stilist olarak başlamıştım. Yani bir moda ikonu ödülü kazanıyor olduğum gerçeği, benim için gerçekdışı bir an gibiydi" dedi.

Benimle çalışmaya istekli tasarımcılar var; böyle anları her gün yaşıyorum. İstekli olmadıkları bir zaman da vardı.

Kardashian'ın dolap düzenleyicisi olduğu günlerde en ünlü müşterilerinden biri de Paris Hilton'dı.

Keeping Up With the Kardashians'ın 2019'da yayımlanan bir bölümünde Kardashian, Hilton'a minnettarlığını dile getirerek onun için "her şeyi yapacağını" söylemişti.

Kardashian, törene Balenciaga'nın İlkbahar 2022 hazır giyim koleksiyonundan giyinerek tamamen siyah bir görünümle katıldı.

Siyah işlemeli kaplumbağa sırtlı bir tulum giyen 4 çocuk annesi, üzerine uyumlu bir elbise ve tam kollu eldivenler giydi.

Aksesuar olaraksa özel tasarım siyah güneş gözlüğü ve mücevherli büyük küpeler taktı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU