Küçükkaya: İmamoğlu ile gizli görüşmedim, bir gün sonra yayında söyledim görüştüğümü

İsmail Küçükkaya, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu konuk ettiği yayında Ekrem İmamoğlu ile gizli görüşme yaptığı iddialarına yanıt verdi

İsmail Küçükkaya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu konuk ettiği yayında Ekrem İmamoğlu ile Taksim’de bir otelde görüşmesinin tartışma konusu olmasına yönelik açıklama yaptı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bazı medya gruplarının bunu gizli bir görüşme gibi yansıttığını söyleyen Küçükkaya “Bu gizli bir görüşme değildi. Ben perşembe günü görüştüm, cuma günü sabah da burada söyledim” dedi.

13 Haziran'da The Marmara Oteli'nde İmamoğlu ile görüşen Küçükkaya bir gün sonra 14 Haziran'daki programında yaptığı konuşmayı sosyal medya hesabından da paylaştı.
 

 

Küçükkaya 14 Haziran'daki programında "Dün Ekrem İmamoğlu'yla görüştüm, dedim ki 'Binali Yıldırım'la konuştum telefonda. Ona herhangi bir beklentiniz var mı dedim, hiçbir isteğimiz yok dedi. İstediğim soruları soracağım, Binali Yıldırım'a da bunu söyledim. En ufak bir kısıtlama yok dedi. Döndüm bu sözleri İmamoğlu'na söyledim. 'Benim de en ufak bir kısıtlılığım yok, size güveniyoruz' dedi" ifadelerini kullandı. 

Bugünkü yayında da Küçükkaya "Hükümete yakın medya önce “Yıldırım çarptı” dediler, iki gün sonra ne oldu da haksız rekabet oldu diyorlar?" diyerek tepki gösterdi.

 

Independent Türkçe

 

 

DAHA FAZLA HABER OKU