Hailey Baldwin: Sonucu ne olursa olsun Justin Bieber'a bağlı kalacağım

Ünlü çift ilişkilerinin nasıl sağlam kaldığına yönelik açıklamalarda bulundu

Hailey Baldwin, Justin Bieber'ın kendisine kötü davrandığı yönündeki iddiaları yakın zamanda reddetmişti (Instagram/Hailey Baldwin)

Kanadalı pop yıldızı Justin Bieber ve ABD'li model eşi Hailey Baldwin katıldıkları In Good Faith with Chelsea Judah Smith adlı podcast programında evliliklerini nasıl güçlü tuttuklarını anlattı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

People'ın haberine göre şarkıcıyla üç yıl önce dünya evine giren model Baldwin şu ifadeleri kullandı:

Her zaman, 'Hedeflerimiz nelerdi? Belli bir yaşa geldiğimizde nereye varmak istiyorduk?' gibi sorulara dair çok fazla konuşuyorduk. Her zaman evlenmek, genç olmak ve genç yaşta çocuk sahibi olmaya dair konuştuk.

Baldwin ve Bieber ailelerini büyütmeye yönelik uzun süredir çeşitli açıklamalar yapıyor. Justin Bieber: Our World (Justin Bieber: Bizim Dünyamız) adlı belgeselde ikili 2021'in sonunda çocuk yapmayı deneyeceklerini söylemişti. 

Çiftin ilişkisi güçlü biçimde devam etse de Bieber özellikle düğünlerini gerçekleştirdikleri sırada zihinsel sağlık sıkıntılarıyla boğuştuğunu söyledi. Bieber podcastte şunları dile getirdi:

Hayatımda o kadar çok şey yaşadım ki. Pek çok dönüm noktası yaşadım ve dünyayı dolaştım. Ve yalnız olduğum bir noktaya gelmiştim ve bunu tek başıma yapmak istemedim. Sağlıklı, ciddi bir ilişki yaşamak için ciddi bir iyileşme sürecinden geçmem gerektiğini fark ettim çünkü çok fazla travma ve yara izim vardı. Bu yüzden kendimi bu şeyler üzerinde çalışmaya ve sağlıklı olmaya adadım.

Baldwin ve Bieber 2016'da bir kez ayrılsa da 2018'de tekrar bir araya gelerek evlenmişti. Bieber o sürece dair şunları söylüyor:

Neyse ki Hailey beni olduğum gibi kabul etti. Evlendiğimizde bile hâlâ üstesinden gelmem gereken çok fazla hasar ve acı vardı.

Baldwin ise eşine her zaman bağlı kalacağını şu ifadelerle dile getirdi:

Birini hayatının en kötü anında terk ettiğinizi hayal edin. Ben öyle biri değilim. Bu yüzden sonuç ne olursa olsun ona bağlı kalacağım.

Baldwin 2018'de Vogue Arabia'ya çocuk sahibi olmaya dair şunları söylemişti:

Çocuklara bayılıyorum ve kendi çocuğumun olması konusunda sabırsızlanıyorum.

 

Independent Türkçe, People, Vogue Arabia

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU