TDP Genel Başkanı Sarıgül: Hiç kimse oy almak için asla ve asla 'siyasi cinayetler' lafını dahi kullanmamalıdır

Mustafa Sarıgül, "En kızdığımız rakiplerimiz bile olsun, Türkiye Değişim Partisi olarak hiç kimseye düşüncelerinden dolayı kaba kuvvet uygulanmasını asla kabul etmeyiz" ifadelerini kulandı

Fotoğraf: AA

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Çankırı'da, bir restoranda basın toplantısı düzenledi.

Konuşmasında TDP'nin, siyasetin içinde olduğuna vurgu yapan Sarıgül, "Artık 'İktidar değişiyor ama ülkede bir şey değişmiyor' diyenlerin de bir partisi var. Türkiye Değişim Partisi sağcı solcu bir parti değildir. Emek, iş ve aş partisidir. Bizim siyasi çizgimizi soruyorlar. Bizim çizgimiz vatan sevgisidir. Bizim çizgimiz millet sevgisidir, bizim çizgimiz insan sevgisidir. Bizim çizgimiz, vicdandır, merhamettir, inşallah da berekettir" diye konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Siyasi cinayetler" tartışmalarına da değinen Mustafa Sarıgül şunları kaydetti:

En kızdığımız rakiplerimiz bile olsun, Türkiye Değişim Partisi olarak hiç kimseye düşüncelerinden dolayı kaba kuvvet uygulanmasını asla kabul etmeyiz. Kim olursa olsun, dünyanın neresinde olursa olsun, Türkiye Değişim Partisi, 'siyasette silahlar gitmeli barış gelmeli' diyen bir siyasi partidir. Biz ülkemizi, barışa barışa büyüteceğiz. Hiç kimse oy almak için, oy avcılığı için asla ve asla 'siyasi cinayetler' lafını dahi kullanmamalıdır. Bu, demokrasi için gerçekten son derece üzüntü verici kelimelerdir. Bu kelimelerin konuşulması, bizi Türkiye Değişim Partisi olarak gerçekten üzer. Türkiye'nin ve dünyanın her noktasında silahlar gitmeli ve barış gelmeli. Siyaset kavgayla, dövüşle değil, sevgiyle yapılmalı.

 

 

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU