Babacan: Avcılar İlçe Başkan Yardımcımızın kızı vahşice katledildi

DEVA Partisi lideri, "Tüm kadın cinayetleri gibi Esra’nın davasının da takipçisi olacağız, erkek şiddetiyle mücadele edeceğiz" mesajı paylaştı

Fotoğraf: DEVA Partisi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Avcılar İlçe Başkan Yardımcısı Yasemen Dallı’nın kızı Esra Yıldız’ın ölümüne ilişkin olarak paylaşımda bulundu.

Twitter’dan Esra Yıldız’ın vahşice katledildiğini belirten Babacan, “Merhumeye Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve tüm partimize başsağlığı diliyorum. Tüm kadın cinayetleri gibi Esra’nın davasının da takipçisi olacağız, erkek şiddetiyle mücadele edeceğiz” dedi.

Polis Nurettin Yıldız’ı arıyor

D-100 kara yolu Haramidere bağlantı yolu üzerinde 34 KA 926 plakalı aracın yandığı ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiye yangını söndürürken, polis ekipleri boş olan aracın sahibi Nurettin Yıldız'a ulaşmak için yakınlarına haber verdi.

Çiftin, Denizköşkler Mahallesi Sevgi Sokak'ta bulunan apartmandaki daireye giden yakınları, kapının açılmaması üzerine durumu polise bildirdi.

Çilingir yardımıyla kapı açılarak eve giren polis, Esra Yıldız'ı (38) başından yaralanmış şekilde evin girişinde ölü olarak buldu.

Olayla ilgili inceleme yapan polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarından gece iki kişinin apartmana girdiğini belirledi. Komşuların evden bağrışma sesleri duyduğu öğrenildi.

Kadının cesedi, incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis ekiplerinin, ulaşılamayan Nurettin Yıldız'ı arama çalışması sürüyor.

 

Independent Türkçe, AA

DAHA FAZLA HABER OKU