Venom 2'de The Matrix Resurrections'tan sahneler olduğu ortaya çıktı

Her iki filmin çekimi de San Francisco'da gerçekleştirildiği için bazı sahnelerde çakışma yaşanmış

Venom: Zehirli Öfke 2'de (Venom 2: Let There Be Carnage) görülen helikopterlerin aslında çekimlerini aynı muhitte gerçekleştiren The Matrix Resurrections'a ait olduğu ortaya çıktı. Her iki gişe canavarı filmin çekimi de San Francisco'da gerçekleştirilmişti ve görünüşe göre bazı sahneler çakışmaktan kurtulamamış. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in haberine göre Venom: Zehirli Öfke 2'de yer alan bir sahnede Eddie Brock ve Venom, San Francisco'nun ikonik Coit Kulesi'nin tepesine kaçıyor. Arka plandaysa şehri dolaşan helikopterler görülüyor. Sahnede Venom ve Eddie polis takibinden bahsediyor ve bu nedenle helikopterlerin onları aradığı varsayılıyor. 

Her ne kadar helikopterler sahneye bir biçimde entegre edilmiş olsa da hava araçlarının esas olarak The Matrix Resurrections'a ait olduğu ifade edildi. 

Venom: Zehirli Öfke 2'nin mekan sorumlusu Christopher Kusiak, Screen Rant'e verdiği röportajda aynı şehirde iki büyük filmin çekimlerinin denk gelmesinin yarattığı sıkıntılardan bahsetti. Film ekibi sıkıntıları çözmek için epey yaratıcı davranmak zorunda kalmış

The Matrix Resurrections'ın çekimleri daha önce başladığı için Venom: Zehirli Öfke 2 bazı alanları kullanma ayrıcalığını kaybetmiş. Fakat helikopterlerin de kadraja girdiği sahnede filmin ekibi dezavantajı bir tür avantaja çevirmeyi başarmış.

Kusiak yaşananlara dair şu ifadeleri kullandı:

Çekimleri pek çok şey etkiledi. Matrix tüm şehir merkezini kontrol ettiği için sürüş çekimlerimizin çoğu kayboldu… Ama önce biz orada olsaydık işler muhtemelen başka bir yöne giderdi. Helikopterler esasen Matrix filmindeydi. Matrix de aynı anda çekiliyordu bu yüzden etkinliklerinin bir kısmını kameraya alıyorduk.

The Matrix Resurrections, 22 Aralık'ta vizyona girecek. Öte yandan Venom: Zehirli Öfke 2, 15 Ekim'de izleyicilerle buluşacak. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, We Got This Covered

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU