Akşener’den Erdoğan’a: Seni acilen ciddiyete davet ediyorum

İYİ Parti lideri Akşener, Erdoğan’ın “Ülke yönetimine talip olmaktan vazgeçmelerinin kendileri için daha iyi olacağını hatırlatmak istiyoruz” şeklindeki ifadelerine tepki gösterdi

Fotoğraf: AA

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Ülke yönetimine talip olmaktan vazgeçmelerinin kendileri için daha iyi olacağını hatırlatmak istiyoruz” sözlerine yanıt verdi.

Akşener Twitter mesajında, “Yok artık Sayın Erdoğan ‘Böyle bir şey dememiştir’ dedim, ama maalesef bunu da demişsin. Çıkıp böyle abuk sabuk konuşuyorsun, sonra da ciddiye almayınca alınıyorsun” ifadelerini kullanarak, “Seni acilen ciddiyete davet ediyorum” dedi.

Erdoğan ne demişti?

Erdoğan CHP’yi kastederek, “Tabii, belediyeleri, hırsızlık, yolsuzluk, ahlaksızlık, taciz, tecavüz iddialarıyla çalkalanan bir partinin çalışanlara verdiğimiz bu ücret artışlarını görmelerini, anlamalarını, takdir etmelerini beklemiyoruz. Ama hiç değilse bu rezilliklerin yaşandığı yerleri örnek göstererek ülkenin yönetimine talip olduklarını söylemekten vazgeçmelerinin kendileri için daha iyi olacağını da hatırlatmak istiyoruz” demişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU