Fear the Walking Dead'deki nükleer patlama bütün evreni etkileyecek

"Şok dalgaları kesinlikle Teksas'ın ve bu dizideki karakterlerin ötesine geçecek"

Fear the Walking Dead'in 7. sezonunun 17 Ekim'de ekranlara gelmesi planlanıyor (AMC)

Fear the Walking Dead'in 6. sezonunun finalindeki nükleer patlamanın bütün The Walking Dead evrenini etkilediği ortaya çıktı.

Dizinin 6. sezonunun finali olan 16. bölümde John Glover'ın canlandırdığı Teddy, dünya için yeni bir başlangıç olması adına Teksas'ta nükleer savaş başlığı patlatmıştı.
 


Bunun ardından Colman Domingo'nun hayat verdiği Victor Strand'in, kendine ait yeni bir dünya yaratma sözü verdiği görülmüştü.

Comicbook'un haberine göre 7. sezon, patlamanın sonrasında Strand ve Morgan Jones'un (Lennie James) dünyayı kendi yollarıyla yeniden inşa etmeye çalışmasını konu edinecek. Zira artık The Walking Dead dünyasında nefes almak da zombilerle karşılaşmak kadar ölümcül.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak nükleer bombanın etkisinin sadece Fear the Walking Dead'i kapsamadığı, orijinal dizi The Walking Dead'i ve The Walking Dead: World Beyond'u da içine aldığı öğrenildi. "Bu, dünyayı temelden değiştirmeye benziyor" diyen dizi sorumlusu Andrew Chambliss, şöyle konuştu:

Şok dalgaları Teksas'ın ve bu dizideki karakterlerin ötesine kesinlikle geçecek. Çünkü bir grup savaş başlığının patlaması epey büyük bir olay.

The Walking Dead'in baş içerik sorumlusu Scott Gimple da evrende nükleer patlamanın farkında olan ve olmayan karakterler olduğunu söyledi. Gimple, bu koşulların The Walking Dead evreninin hikayesini beslediğini ifade etti.

 

Independent Türkçe, Comicbook, Collider

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU