Prens Harry ve Meghan Markle Londra'daki ödül töreninde yuhalandı

Prestijli televizyon ödülleri töreninde izleyicilerin Sussex çiftini tiye aldığı bildirildi

Prens Harry ve Meghan Markle'ın Kraliyet ailesine yönelik iddialarının kısa süre önce Kraliçe II. Elizabeth'i usandırdığı iddia edilmişti (Reuters)

Britanya'da düzenlenen Ulusal Televizyon Ödülleri'nde (National TV Awards) Prens Harry ve Meghan Markle'ın martta Oprah Winfrey'e verdiği röportajdan bir kesit yayımlandı ancak törene katılanların videoyu yuhaladığı bildirildi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Perşembe (9 Eylül) gerçekleştirilen törendeki izleyicilerden biri The Sun'a şunları söyledi:

Meghan ve Harry ekrana gelir gelmez seyirciler yuhalamaya başladı.

İsmi açıklanmayan kaynak törene dair şu ifadeleri ekledi:

Ve sonra herkes buna dahil oldu, gerçekten gürültülü ve komikti.

ABD'ye yerleşen Sussex çiftinin Kraliyet ailesine yönelik ırkçılık iddialarını dile getirdiği röportajdan kesilen videonun geçen yılın öne çıkan programları kapsamında gösterildiği aktarıldı. 

Londra'daki O2 Arena'da düzenlenen törendeki yuhalamayı Britanya'daki pek çok televizyon kanalının bildirdiği belirtildi. Öte yandan ITV'nin törendeki seyirci tepkisine yer vermediği ifade edildi. 

Ne Sussex çifti ne de Oprah Winfrey törene katılmıştı. 

Röportajda çift, Kraliyet ailesinin tavırları nedeniyle Meghan Markle'ın intihara yaklaştığını ve Kate Middleton'ın onu ağlattığını iddia etmişti. Bomba etkisi yaratan programı tüm dünyadan yaklaşık 17 milyon kişinin izlediği belirtilmişti. 

Kraliçe II. Elizabeth iddiaların "özel olarak ele alınacağını" belirtmiş ve suçlamalara ilişkin "bazı anıların değişebileceğini" söylemişti. 

 

Independent Türkçe, The Sun, Page Six

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU