How I Met Your Mother'daki 5 sürpriz ilişki

Televizyon tarihinin en çok sevilen dizileri arasında yer alan yapımda iyi veya kötü birçok ilişki ekranlara gelmişti

Barney ve Robin karakterlerini sırasıyla Neil Patrick Harris ve Cobie Smulders canlandırmıştı (CBS)

How I Met Your Mother, Ted'in çocuklarının annesiyle tanışma hikayesini anlatırken farklı karakterlerin ilişkilerini ekranlara getirmişti. 

CBS'te 9 sezon boyunca yayımlanan dizide iyi veya kötü birçok birliktelik yaşanmıştı ve bunlardan bir kısmı seyircileri hazırlıksız yakalayan türdendi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Robin & Nick

Screen Rant'in haberine göre Robin'in Ted'le çıktığı sırada Nick'e vurulması bunlardan biriydi. İkili yıllar sonra buluştuklarında bile Robin'in Nick'e karşı hisleri tam olarak tükenmemişti. Ancak Ted'in bir dizi hamlesi nedeniyle karakterler ilişkiyi yürütememişti. Dizinin 8. sezonunun başında da hiçbir ipucu vermeden Robin ve Nick'in birlikte olduğunun söylenmesi epey şaşkınlık yaratmıştı.

Barney & Nora

Barney ve Nora'nın birlikteliği de benzerdi. Robin'le ayrıldıktan sonra Barney eski çapkın günlerine dönmüş ancak Nora'yla tanıştığında her şey farklı bir hal almıştı. Nora her ne kadar onu defalarca reddetse de nihayetinde onunla birlikte olmuştu. Nora sonrasında kararından pişmanlık duymuştu. 

 

robin barney cbs
Robin ve Barney'nin ayrılığı dizinin en duygusal anlarından biriydi (CBS)

 

Don & Robin

Don ve Robin'in uzun süreli olmayan ilişkisi de epey ilginçti. Robin kariyerini çok fazla önemsese de Don için hayalindeki işi geri çevirmiş ve böylesi bir fedakarlık izleyenleri şaşırtmıştı. 

Robin & Barney

Ciddi ilişki yaşama konusunda hayli çekimser olan Robin ve Barney'nin evlenmeye varan ilişkisi pek çokları açısından tuhaftı. Ancak yine de çiftin inişli çıkışlı birlikteliği dizinin en ilgi çeken unsurlarından biriydi. 

Ted & Robin

Ted ve Robin'in ilk sezondaki ilişkisi hiç şaşırtıcı olmasa da Tracy'nin ölümünün ardından ikilinin tekrar bir araya gelmesi beklenmedik bir gelişmeydi. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU