Jared Leto'nun Joker'den Paolo Gucci'ye dönüşümü viral oldu

Ridley Scott'ın yeni filminin afişi ve fragmanı yayımlandı

Paolo Gucci tasviriyle dikkat çeken Jared Leto, Suicide Squad: Gerçek Kötüler'de canlandırdığı Joker için geçirdiği değişimle de kendisinden epey söz ettirmişti (Fotoğraflar: Warner Bros - MGM)

Hollywood yıldızı Jared Leto'nun House of Gucci'de canlandıracağı Paolo Gucci karakteri için yaşadığı değişim oyuncunun hayranlarını şaşkına uğrattı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yapımın yeni afişi Jared Leto'nun, Jared Leto'nun tanınmaz hale gelen çehresiyle büyük ilgi çekti. Metro'nun haberine göre 49 yaşındaki oyuncunun suratını genişletmek için yüzüne protezler eklendi. Ayrıca rolü gereği Leto'nun saçları grileştirildi ve oyuncuya bıyık takıldı.

Oyuncunun hayranları Leto'nun geçirdiği değişimle şoke oldu. Twitter kullanıcılarından biri, "Bu kişi nasıl Jared Leto olabilir?" dedi. 

Bir diğeriyse şu ifadeleri kullandı:

Jared Leto'nun yelpazesi muazzam düzeyde güçlü ve etkileyici, ayrıca görevini her zaman anlıyor.

 

mgm jared leto.jpg
Jared Leto yeni filmindeki rolü için tanınmaz hale geldi (MGM)

 

Bir başka hayran da Leto'nun karakterine nasıl gireceğini çok iyi bildiğini ve hayli başarılı bir aktör olduğunu söyledi. 

 

 

Britanyalı ünlü yönetmen Ridley Scott'ın merakla beklenen yeni filmi meşhur moda markasıyla tanınan Gucci ailesinin sıradışı hikayesini anlatacak. Filmde sırasıyla Maurizio Gucci ve Patrizia Reggiani'yi oynayan Adam Driver ve Lady Gaga başrolleri paylaşıyor. 

Maurizio Gucci, eşi Reggiani'nin tuttuğu kiralık bir katil tarafından 1995'te öldürülmüştü. 

Öte yandan Gucci ailesi filmin yaratabileceği etkiden dolayı tedirgin. US Weekly'nin haberine göre Maurizio'nun kuzenlerinden Patrizia Gucci yapımın ailenin özel hayatını çok fazla irdeleyebileceği gerekçesiyle tedirgin olduğunu belirtmişti. 

Filmin 11 Aralık 2021'e vizyona girmesi bekleniyor. 

 

Independent Türkçe, Metro, US Weekly

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU