Loki yıldızı: Seyircilerin bölüneceğini biliyordum

Loki ve Sylvie'nin öpüşmesi, tartışmaları beraberinde getirmişti

Loki ikinci sezon onayı aldı (Marvel Studios/Disney+)

Marvel'ın epey konuşulan dizisi Loki'nin yıldızı Sophia Di Martino, karakteri Sylvie ve Loki (Tom Hiddleston) arasındaki aşk hikayesi konusunda seyircilerin ikiye bölüneceğini tahmin ettiğini söyledi.

Disney+'ta yayımlanan yapımda Di Martino ve Hiddleston, Fesatlık Tanrısı'nın farklı varyantlarını canlandırıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İlk sezonun finali olan 6. bölümde ikilinin öpüşmesi, tartışmaları da beraberinde getirdi.

Hayranlardan bir kısmı Loki ve Sylvie'nin ilişkisinden ötürü söz konusu sahnenin ensest olarak yorumlanabileceğini düşünüyor. Öte yandan bu iddianın abartılı olduğunu söyleyen bazı izleyiciler, karakterlerin birbirinden farkına dikkat çekiyor.

Di Martino, popüler kültür haberleriyle bilinen The Wrap'e yaptığı açıklamada aşk hikayesinin, Marvel hayranları arasında farklı görüşler doğmasına yol açacağını bildiğini söyledi. "Bazı izleyicilerin, bir aşk hikayesi olduğu için buna kapılacağını bekliyordum. Kararsız bazı şüphecilerin de olacağını biliyordum" diyen yıldız oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bana göre bu, kendini sevmenin bir tür keşfi. Aynı şeyin versiyonları olan iki kişinin birbirine aşık olması kadar basit değil. Sylvie'nin kendi konuşma, dövüşme ve tepki tarzına sahip farklı bir karakter olması bizim için önemliydi.

Dizinin yönetmeni Kate Herron da öpüşme sahnesi hakkında "Bence sanatın bütün amacı bu, tartışmaya açık olmalı" demiş ve şöyle devam etmişti:

Benim yorumum ikisinin de Loki olduğu ancak aynı kişi olmadığı yönünde. Onları erkek ve kız kardeş gibi görmüyorum. Tamamen farklı geçmişlere sahipler ve bence bu karakter açısından son derece önemli. Evren ve kader açısından bir nevi aynı role sahipler ama aynı kararları vermeyecekler.

 

Independent Türkçe, The Wrap, Screen Rant

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU