Sedat Peker: Koronavirüse yakalandık

"Benim hastalığım biraz ağır geçiyor, akciğerimde küçük bir bölgeye de nüfuz etmiş"

Fotoğraf: YouTube

Hakkında organize suç örgütü liderliği suçundan yakalama kararı bulunan Sedat Peker, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandığını duyurdu.

Peker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda “Bulunduğum ülkede Kovid vakalarının çok az olduğu bilinmekte” dedi ve şunları yazdı:

Benim şansıma evdeki 3 görevli yardımcı bayan, 2 güvenlik görevlisi arkadaş, Türkiye’den beri yanımda olan bir yol arkadaşım, oğullarım Celalhan ve Boğaçhan, sevgili eşim, küçük kızım Mila ve ben koronavirüse yakalandık. Benim hastalığım biraz ağır geçiyor, akciğerimde küçük bir bölgeye de nüfuz etmiş.

Türkiye’nin gündemine oturan videolarını bir süredir çekmeyen Peker, “Kendini gazeteci zanneden yaratıklar yine benim anlaşma yaptığımı söylemişler” ifadesini kullandı.

“Benim anlattıklarımdan 50 tane hükümet düşerdi”

Peker, mesajlarının devamında ismini vermediği bu kişiler hakkında özetle şu ifadeleri kullandı:

Kıymetli dostlarım benim anlattıklarımdan en az 50 tane hükümet düşerdi ancak bizim gazetecilerin çoğunun namusu aldığı maaş kadar. Büyük bir kısmı da gazetecilik yapıp bu olayları araştıracağına (hepsi de delilleri ile doğrulanmış olaylar) ağızlarından çıkan tek şey “anlaştı.” Ben kendimi genç kardeşlerimizin gözünde bitirecek böyle bir kahpeliği asla yapmam.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU