David Harbour kilo verdiği için eşi Lily Allen'ın "karışık duygular içinde" olduğunu söyledi

Stranger Things oyuncusu, 2020'de evlendiği pop yıldızına dair "fiziğimin en kötü olduğu dönemde bana aşık oldu" dedi

David Harbour, Black Widow'da Red Guardian karakterini canlandırıyor (Marvel Studios)

David Harbour, Black Widow için kilo kaybetmesiyle ilgili eşi Lily Allen'ın "karışık duygular" beslediğini açıkladı.

Allen'la 2020'de evlenen Stranger Things yıldızı, yeni Marvel filminde Scarlett Johansson'ın filme ismini veren karakterine babalık yapan Rus süper askerini canlandırıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yıllarca hapis yatması yüzünden filme kelleşen ve kilolu biçimde başlayan karakteri nedeniyle Harbour'ın çekimler sırasında kilo vermesi gerekiyordu.

Harbour şimdi Allen'la ilk randevusuna çıktığında rolü yüzünden formsuz olduğunu, çekimler ve ilişkilerinin ilk ayları sırasında yavaş yavaş kilo verdiğini açıkladı.

The New York Times'a konuşan oyuncu, "Eşimin benimle bu saç ve sakalla, yaklaşık 130 kiloyken tanıştığını söylersem bu yadsınamaz karizmamın gerçek bir kanıtıdır" dedi.

Londra'daki Wolseley Restoranı'nda yemeğe çıktık ve hem fiziksel olarak hem de saç baş açısından en kötü halimdeyken bana gerçekten aşık oldu.

Böylece, ilişkimiz devam ederken kilo vermeye ve antrenman yapmaya başladım. Dürüst olmak gerekirse, bu konuda karışık duygular besliyor. Ki bu ilişkide olmak için güzel bir yer. Genç, yakışıklı bir erkek olup yıllar içinde çirkinleşmenizi izlemek yerine, ilişkiye bu taraftan başlamak gerçekten çok iyi.

Harbour ve Allen geçen yıl Las Vegas'taki bir şapelde evlenmişti. Harbour yakın zamanda Allen'ın çocuklarına babalık yapmasının "hayatını değiştirdiğini" açıklamıştı.

Oyuncu, alkol bağımlılığıyla mücadelesinden de bahsederek kedi sahiplenmenin içkiyi bırakma yolculuğunda kendisine yardımcı olduğunu eklemişti.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU