House of the Dragon'ın kadrosuna iki isim daha katıldı

Dizi prodüksiyona nisanda başlamıştı

House of the Dragon'ın izleyicilerle 2022'de buluşması hedefleniyor (HBO Max)

Popüler kültüre damga vuran dizilerden Game of Thrones'un spin-off'u (orijinal yapımdaki bir konuya ya da karaktere odaklanan yan ürün) House of the Dragon'ın oyuncu kadrosuna iki isim daha katıldı.

Dizinin ilk sezonuna konuk olacak Milly Alcock ve Emily Carey, bazı bölümlerde iki karakterin genç versiyonlarıyla izleyicilerin karşısına çıkacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Avustralya yapımı Upright dizisiyle adını duyuran Alcock, Rhaenyra Targaryen'in gençliğini canlandıracak.

HBO'nun internet sitesinde yer alan bilgilere göre saf Valyria kanı taşıyan karakter bir ejderha binicisi. Evrende Rhaenyra'nın, bir erkek olmanın getirdiği avantajlar haricinde her şeye sahip olduğuna inanılıyor. Rhaenyra'nın yetişkin versiyonuna Emma D'Arcy'nin hayat vereceği açıklanmıştı.

Carey ise ünlü oyuncu Olivia Cooke'un ekranlara getireceği Alicent Hightower'ın küçüklüğünü canlandıracak. Carey, Netflix dizisi Get Even'la tanınıyor.

HBO'ya göre Kral Eli Otto Hightower'ın kızı olan Alicent, Yedi Krallık'taki en alımlı kadın. Krala ve saray çevresine yakın büyüyen Alicent, hem saray adabına hem de keskin siyasi zekaya sahip.

House of the Dragon, George R. R. Martin'in Ateş ve Kan (Fire and Blood) romanından uyarlanıyor. Dizide Targaryen ailesi merkeze alınarak Aegon the Conqueror'ın (Fatih Aegon) Westeros'a gelişi, Targaryen hanedanı içinde patlak veren ve onları parçalayan iç savaş ekranlara yansıyacak.

Dizi sorumluluğunu Miguel Sapochnik ve Ryan Condal'ın üstlendiği yapım prodüksiyona nisanda başlamıştı.

 

Independent Türkçe, Comic Book, Screen Rant, HBO

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU