Loki yıldızı, kostümüyle nasıl emzirebildiğini gösterdi

Oyuncu, "Çalışan bir anne olmak kolay değil" diye yazdı

Loki yıldızı Sophia Di Martino, Marvel dizisindeki kostümünün çocuk emzirmesine olanak sağlayan dahiyane tasarımını paylaştı.

Marvel'ın Disney Plus'ta yayımlanan son dizisinde Tom Hiddleston'la karşılıklı oynayan Britanyalı aktris, diziye ismini veren Fesatlık Tanrısı'nın farklı bir biçimi olan Sylvie'yi canlandırıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Twitter'da perşembe (1 Temmuz) paylaştığı gönderide Di Martino, kostüm tasarımcısı Christine Wada'nın vücudu saran siyah bir tulum olan kostümünü sette göğsünden süt pompalayabilecek şekilde değiştirdiğini açıkladı.

2019'da doğum yapan Di Martino, "Çalışan bir anne olmak kolay değil!" diye yazdı.

Dahi #christinewada Sylvie'nin kostümünü tasarladı ve çekimler arasında rahatlıkla süt pompalayıp bebeğimi emzirebilmem için gizli fermuarlar ekledi.

İşimi yapmamı ve ebeveyn olmamı mümkün kılan işte bunun gibi küçük (büyük) şeyler. Sonsuza kadar minnettarım.

Loki hayranları perde arkasındaki bu bilgiyle çok sevindi. Hayranlardan biri, "Mükemmel! Çalışan annelerin önünde uzun bir yol var ama sektörün yavaş yavaş uyandığını düşünüyorum. Bunu görmek çok mutlu ediyor" diye yazdı.

 

 

Bir diğer hayran, "Harikasın" diye yazdı.

Ayrıca kostüm tasarımcılarının Sylvie'nin kıyafetini hem pratik hem de havalı yapmasına bayıldım. Kavgacı biri gibi hareket edebilmesini çok daha gerçekçi kılıyor.

Bu esnada hayranlar, dizinin çarşamba (30 Haziran) yayımlanan ve senaryosunda ters köşeye yatıran birkaç önemli gelişmeye yer veren 4. bölümü karşısında şaşkına döndü.

Loki, Disney Plus'ta izlenebilir.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU