Tecavüzle suçlanan Neymar: Yaşananlar komplo

Brezilya'da ismini vermek istemeyen bir kadın, Neymar'ın kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu

Neymar / Fotoğraf: AA

Paris Saint-Germain'de forma giyen Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar, sosyal medya platformu Instagram'dan tanıştığı bir kadına tecavüz ettiği iddiasıyla gündeme geldi.

Brezilya basınında yer alan habere göre; Brezilya'da ismini açıklamak istemeyen bir kadın, Neymar'ın kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

İddiayı ortaya atan kadın, yıldız futbolcuyla Instagram'da tanıştığını ve daveti üzerine 15 Mayıs tarihinde Paris'e seyahat ettiğini söyleyerek olayın orada yaşandığı iddiasında bulundu.

Kadın, Neymar ile bir otel odasında buluştuğunu ileri sürdü. Brezilyalı futbolcunun sarhoş olduğunu, kendisiyle zorla cinsel ilişkiye girdiği yönünde ifade verdi.

Neymar: Yaşananlar bir komplo

Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar, tecavüz suçlamasını kesin bir dille reddederek, yaşananların komplo olduğunu savundu. Kişisel Instagram hesabından bir video yayınlayan Neymar, iddianın sahibi kadınla Whatsapp yazışmalarını yayınladı. Neymar gösterdiği mesaj ve fotoğraflarla tecavüz iddiasının yalan olduğunu öne sürdü.

Neymar, tuzağa düşürüldüğünü ve yaşananlardan ders çıkaracağını söyleyerek, "4 duvar arasında bir kadın ve bir erkek arasında bir ilişki yaşandı. Ertesi gün ise aramızda hiçbir şey geçmedi. Umarım polis mesajlaşmaları okur ve neler yaşandığını görür" ifadelerini kullandı.

Neymar'ın paylaştığı mesajlar, birtakım özel fotoğraf ve ifadelerden oluşuyor. Son mesaj gönderim tarihi ise tecavüzün gerçekleştiği iddia edilen 15 Mayıs'tan 1 gün sonrasına ait ve tecavüz iddialarıyla alakalı herhangi bir ifade bulunmuyor.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU