Kraliyet uzmanları: II. Elizabeth, Kate Middleton'ı geleceğin kraliçesi olarak görüyor

Uzmanlar, Kraliçe'nin Cambridge Düşesi'ne verdiği payeyle ona dair düşünceleri "fazlasıyla açık" biçimde dile getirdiğini düşünüyor

Gazeteciler Kate Middleton'ın son dönemde Prens William ve Prens Harry arasında yaşanan gerginliği yumuşattığını ve aileyi bir arada tuttuğunu söylemişti (AFP)

Kraliyet uzmanları, Kraliçe II. Elizabeth'in Kate Middleton'ı "geleceğin kraliçesi" olarak gördüğünü öne sürdü.

Express'in haberine göre Kraliyet ailesine dair çalışmalarıyla bilinen Katie Nicholl, Kraliçe'nin Cambridge Düşesi'ne verdiği hediyeyle ona teşekkür ettiğini belirtti.

Channel 5'da yayımlanan "Kate: Our Queen in Waiting" (Kate: Gelecekteki Kraliçemiz) isimli belgesel Middleton'ın geleceğine dair bazı soruları gündeme getirdi.

Anlatıcı David Riley belgeselde şu ifadeleri kullandı:

Kate'in Kraliyet'te artan güveni en üst düzeyde açık bir biçimde tanınmıştı. Düşes 2018'de Kraliyet Ailesi Nişanı'nı takarken görülmüştü.

Nicholl, Cambridge Düşesi'nin taktığı nişanı şu şekilde yorumladı:

Nişan elbisenin yakasına takılan sarı rozetti. Sanırım bu Kraliçe'nin Kraliyet ailesine yaptığı katkılardan dolayı Kate'e teşekkür etme şekliydi.

Öte yandan gazeteci Bidisha ise Kraliçe'nin bu hediyeyle Middleton'a, "Sana bakıp gelecekteki kraliçeyi görüyorum" demiş olduğunu belirtti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bahsi geçen aile nişanı Kraliçe'nin ailenin kadın üyelerine verdiği bir onur payesi. 

Kate Middleton nişanı ilk kez Ekim 2018'de Buckingham Sarayı'nda düzenlenen yemekte takarken görüntülenmişti. 

Kraliçe daha önce Galler Prensesi Diana, Wessex Kontesi Sophie ve Cornwall Düşesi Camilla'yı bu nişanla onurlandırmıştı. 

Gazeteci Penny Junor da daha önce Prens William'ın büyükannesi Kraliçe Elizabeth'i örnek aldığını ve kral olmaya hazırlandığını öne sürmüştü

Kraliyet ailesine dair öne sürdükleri iddialarla gündeme gelen gazeteciler Prens William ve Kate Middleton'ın geleceğini epey parlak görüyor. 

 

Independent Türkçe, Express, Mirror

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU