Marvel'ın yeni Örümcek Adam filminden detaylar sızdı

Tom Holland'ın karakterinin Spider-Man: No Way Home'da belalı bir kötüler ekibiyle karşı karşıya kalacağı öne sürüldü

Spider-Man: No Way Home, 17 Aralık'ta vizyona girecek (Sony)

Marvel'ın yeni Örümcek Adam filmi Spider-Man: No Way Home'dan sızdırılan detaylar yapımın konusuna dair hayranların ilgisini çekebilecek detaylar öne sürüyor. 

Örümcek-Adam: Eve Dönüş (Spider-Man: Homecoming) ve Örümcek-Adam: Evden Uzakta (Spider-Man: Far From Home) filmlerinin devamı niteliğindeki yapıma dair bugüne kadar pek çok teori öne sürüldü ancak görünüşe göre Marvel, film vizyona girene kadar bunlara dair resmi bir açıklama yapmayacak. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Şu ana kadar Jamie Foxx ve Alfred Molina'nın Electro ve Doctor Octopus rollerini tekrarlamak için döneceği biliniyor. Bununla birlikte iki kötü karakterin filmde yer alacağı düşünüldüğünde, daha fazla kötünün hikayeye dahil olacağını varsaymak da hiç mantıksız görünmüyor. 

Bu da Dr. Octopus'un Örümcek-Adam'a karşı kurduğu "Belalı Altılı"nın (Sinister Six) tamamlanması için 4 kötünün daha filmde olabileceğini akıllara getiriyor. 

We Got This Covered'ın haberine göre filmin içeriğine yönelik iddia Evden Uzakta'nın sonunda başının epey belada olduğu görülen Örümcek-Adam'ın çok daha büyük tehditlerle karşı karşıya gelebileceğine işaret ediyor. 

Bir diğer iddiaysa Peter Parker'ın artık aranan bir kaçak olması nedeniyle Doctor Strange'in ikametgahı Sanctum Sanctorum'da saklanacağını öne sürüyor. İddiaya göre Parker oradayken kötülerin hapsedildiği bir çoklu evren hapishanesi keşfediyor ve Willem Dafoe'nin canlandırdığı Green Goblin onu diğerlerini serbest bırakması için manipüle ediyor, ardından New York'a doğru yola çıkıyor. 

Parker ve Doctor Strange onların peşinden koşarken Green Goblin ve ekibi gerekli ekipmanlarla kuşanmak için harekete geçiyor. 

Belalı Altılı'nın yeni filmde yer alıp almayacağı resmi bir açıklamayla doğrulanmış değilse de film yayımlanana kadar daha çok spekülasyonun gündeme geleceği anlaşılıyor. 

Tom Holland'ın başrolünde yer aldığı Spider-Man: No Way Home 17 Aralık'ta vizyona girecek.

 

 

 

 

Öte yandan Disney ve Marvel da alttan alta Örümcek-Adam'a yönelik heyecanı körüklemek için yeni adımlar atıyor. Kısa süre önce Disney'in Avengers Kampüsü'nde küçük örümcek robotların ziyaretçileri beklediği paylaşıldı. Haber Örümcek-Adam hayranlarını sevindirdi. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered, Comicbook

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU